Dvostruka kruna: Zajec otkrio kakva je sudbina Sergeja Jakirovića

Dvostruka kruna: Zajec otkrio kakva je sudbina Sergeja Jakirovića

Nakon što je Dinamo osvojio SuperSport Hrvatski nogometni kup, a time i dvostruku krunu, predsjednik Modrih Velimir Zajec dao je izjavu medijima.

– Sigurno jedna od najdražih pobjeda, godina je završila kako smo priželjkivali. Sjajni igrači, sjajna momčad, sjajna publika, dizala nas je u svakoj utakmici. Oni su jedan od najzaslužnijih elemenata. Naravno i trener te svi u klubu. Vjerujem da nećemo tu stati, da ćemo se još pojačati i biti bolji u Europi. Sve ovisi o utakmici Real – Borussia, nadam se da će Real dobiti pa da napravimo rezultat koji je dostojan za Hrvatsku, rekao je predsjednik Dinama Velimir Zajec. 

Koliko je značila promjena u klupskoj strukturi, odnosno demokratizacija Dinama? 

– Uvijek se može bolje, ljudi koji su prije bili, s nama su surađivali. Nije bilo nikakvih otkaza, u jednom smo miru došli da ovog rezultata. Što se tiče Rijeke, to je sjajna ekipa, s njima kao klubom imamo jedan normalan odnos, dodaje. 

Dodaje da u ovom trenutku ne razmišljaju da bi doveli nekog od riječkih igrača, javlja HRT.

– No, nikad se ne zna, ističe. 

Bruno Petković je sjajan igrač, ali može i bolje, poručio je predsjednik Dinama te dodao.

– Igrat će za reprezentaciju još bolje, očekujemo od njega još bolje rezultate, zaslužuje biti jedan od najboljih igrača u reprezentaciji, dodaje Zajec ističući da će pokušati zadržati kostur ekipe. 

Što se tiče Sergeja Jakirovića, Zajec ističe da je stao uz trenera kada nije bilo dobro te da trener ima podršku.

– Ostat će tu do kada mi budemo u njega vjerovali. 

Foto: Hina