EKSKLUZIVNO: Veselje u obitelji zastupničkog bračnog para. Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić očekuju prinovu

EKSKLUZIVNO: Veselje u obitelji zastupničkog bračnog para. Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić očekuju prinovu

Zastupnici Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić očekuju prinovu u obitelji. Teleskop ekskluzivno doznaje da je zastupnica Selak Raspudić trudna veće deset tjedana, što znači da bi drugo dijete zastupničkog bračnog para trebalo doći na svijet oko Velike Gospe. Bračni par Raspudić već ima dvogodišnju djevojčicu Danicu, a Nino ima i kći Floru iz prvog braka.

Supružnici su se upoznali u emisiji ‘Peti dan’ zahvaljujući kojoj su oboje postali jedni od najpoznatijih društvenih i političkih analitičara. Zajedno su krenuli i u politiku pa su na prošlim parlamentarnim izborima ušli u Sabor na listi Mosta.

Bračni par je imao zasluge za uspjeh Mosta na prošlim parlamentarnim izborima, a nakon ulaska u Sabor postali su prepoznatljivi po svojim originalnim političkim raspravama. Nedavna istraživanja javnog mnijenja pokazala su da Mostu raste popularnost, a dobar dio zasluga svakako ide i utjecajnom zastupničkom bračnom paru.

Prije ulaska u politiku Marija Selak Raspudić i njezin suprug imali su uspješnu akademski karijeru na Filozofskom fakultetu. Marija Selak Raspudić je docentica humanističkih znanosti, a Nino Raspudić je talijanist.

Zanimljivo je da oboje dolaze iz velikih obitelji. Marija ima dva brata i sestru, a Nino dvije sestre i jednog brata.

Foto: Hina