Emotivna objava Siniše Kovačića: Večeras je zaspala moja Ruža Hrvatska

Emotivna objava Siniše Kovačića: Večeras je zaspala moja Ruža Hrvatska

Siniša Kovačić, poznati televizijski novinar i direktor Hrvatske katoličke mreže, napisao je emotivan post u kojemu je objavio da je umrla njegova majka.

“Okrijepljena svim svetim sakramentima koje je primila po rukama mons. Leonarda Markača, s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, njezina je duša krenula u zagrljaj Svevišnjemu. Iza nje ostaje ono najvrijednije, naša tri života, ljubav prema mojim dvjema sestrama i meni, a napose prema našem ocu.

Cijela obitelj duguje veliku zahvalu svim djelatnicima Opće bolnice u Koprivnici koji su joj pružili sve što su mogli, a nama omogućili da se na vrijeme od nje oprostimo, i kažemo joj, koliko je bila dobra i voljena majka. Smrt nema posljednju riječ, ali zadaje bolan udarac.

Ostaje jedna velika praznina i nada da ćemo se opet sresti pred licem Gospodnjim. Do tog trenutka ostaju nam sjećanja, brojne uspomene i prilike da se naše misli sretnu u molitvama.

I pjesma koju je najviše voljela, a koja puni smisao dobiva sada kada nas je napustila.“I tek sad kad te nema, Tko će jutrom da me budi?I tek sad kad te nema dobro znam,Ti si bila zadnja ruža hrvatska…” Draga naša Meggy, počivaj u miru Božjem u zagrljaju s našom nebeskom Majkom”, napisao je Siniša Kovačić.