Evo što znamo o ubojici svoje djece: Nekad je bio uspješan poduzetnik

Evo što znamo o ubojici svoje djece: Nekad je bio uspješan poduzetnik

HARALD KOPITZ je Austrijanac iz Beča koji je živio i u Zagrebu. U Zagrebu je imao i tvrtke, a tijekom svoje karijere radio je za više velikih tvrtki kao konzultant i pregovarač. Većinom se bavio financijama.

Kako se može naći na webu, radio je 13 godina kao član Upravnog odbora te 5 godina kao voditelj međunarodnog marketinga i razvoja poslovanja u regiji CEE u poduzeću VB Leasing, 7 godina je radio na voditeljskim pozicijama u poduzeću Robert Bosch AG, s fokusom na razvoj marketinga. Radio je i u tvrtkama Alcatel Austria te AKG Acoustics, javlja Index.

Titulu magistra poslovne administracije (MBA), s fokusom na poslovno upravljanje i vodstvo, stekao je na sveučilištu Donau-Universität Krems.

Na Facebooku je noćas napisao:

Zbogom svima! Otići ću, kako više ne mogu. Ljubav mog života, Marija Durmiš, napustila me je jer je moja bivša žena, Dajana Kopitz, bila jako loša prema njoj, a nemam novca. Sve sto sam probao zadnjih 1 1/2 godina me nije vratilo na posao a ni braca iz masonske loze kao sto su Vladimir Par, Zlatko Knesovic i Domagoj Vukovic nisu htjeli pomoci, cak ni telefon na kraju …Samo moji najbolji prijatelji Manfred i Roland i moj brat Helmut su mi pomogli koliko su mogli.Ali sada sam na kraju! Dakle, zbogom,, napisao je Harald K. na svom profilu oko ponoći.

Kako doznajemo, taj je status netko od njegovih prijatelja prijavio policiji koja je došla i našla prizor koji ih je šokirao

Foto: Facebook