Frano Riđan se rasplakao nakon odličnog plesa: Publika ga ipak nije “pustila” u superfinale

Frano Riđan se rasplakao nakon odličnog plesa: Publika ga ipak nije “pustila” u superfinale

Nakon što su Frano Ridjan i Gabriela Pilić otplesali sva tri finalna plesa u showu “Ples sa zvijezdama”, omiljeni voditelj nakon toga nije mogao sakriti emocije.

Vidiljivo dirnut Frano se rasplakao pred kamerama, baš kao i njegova mama koja ga bodri u studiju, a emocije nije krila niti mentorica Gabriela koja je plakala cijelo vrijeme tijekom komentara žirija, kao i dok je pričala s voditeljicom Tamarom Loos. 

“Drago mi je kad vidim da ples može pobuditi ovakve emocije, ovo što ste danas napravili bila je kreativna kombinacija. Sve u svemu zanimljivo, kreativno, dinamično. Gabi, ti si top trenerica, Frano top učenik”, pohvalila ih je Larisa Lipovac Navojec, javlja Dnevnik.hr.

“Ples sadrži čitav niz emocija, jača osobu, a ono što je najvažnije je da emotivno i duhovno osvježava osobu, pa hvala vam na tome” zahvalio im je Marko Ciboci.

Unatoč odličnom nastupu Franjo Riđan nije uspio ući u superfinale. Glasovima publike u superfinale su ušili Darija Lorenci i Ivan Jarnec te Marko Cuccurin i Paula Tonković.

Foto: Screenshot/NovaTV