Gazda je gledao Pavla Vujnovca: Dugo sam se lomio trebam li se osvrnuti nakon ovog sramotnog intervjua

Gazda je gledao Pavla Vujnovca: Dugo sam se lomio trebam li se osvrnuti nakon ovog sramotnog intervjua

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić osvrnuo se na intervju koji je Pavao Vujnovac dao N1 televiziji.

“Dana 16.10.2022 g. na televiziji N1 – TNT gostovao je Pavao Vujnovac.Dugo sam se lomio trebam li se osvrnuti nakon ovog sramotnog intervjua.

Razlog je jednostavan .Zapravo mi je ispod časti da ovakvu razinu izlaganja i ovakvu osobu komentiram. Međutim isto tako mi je bilo jasno ako se ovom čovjeku ne suprostavimo, Republiku Hrvatsku će zadesiti još veće nesagledive posljedice.Prije 6 g. Napustio sam Agrokor i nisam se više informirao niti bavio kompanijom.

Pavao Vujnovac

Nisam imao niti informacije o djelovanju Vujnovca-PPD vezano uz Agrokor/Fortanovu. Sva saznanja o Vujnovcu su bila iz medijskih objava raznih afera koja su ukazivala na osnovanu sumnju ozbiljnog kriminala.Kako su se zadnjih tjedana pojavile službene informacije, najprije o mađarskim investitorima vezano uz Agrokor/Fortanovu, a zatim rješenje Suda u Amsterdamu shvatio sam koje se kriminalno okruženje formiralo oko Agrokora/Fortanove i od tada sam počeo sam pratiti događanja i o njima nešto pisati.Informacija i činjenice koje sam dobio izgledale su porazno vezano uz lik i djelo Vujnovca.

Ali još uvijek nisam prepoznao njegove poslovne „vještine“.Upravo zato sam mimo mojih principa odgledao intervju koji je dao N1 televiziji.Nisam mogao vjerovati svojim očima i ušima. Biti ću pristojan i samo reći SRAMOTA za sve nas i za našu DOMOVINU HRVATSKU.Za Vujnovca postoje osnovane sumnje za niz nezakonitih radnji.

Kako si ozbiljan čovjek može nešto takvo dopustiti?Čak ni nisko rangiran član mafije ne bi tako postupao . Poslovno Vujnovac ne razumije osnovne stvari, a k tome laže gdje god stigne, priča što mu padne napamet, a baš mu ništa pametno ne pada.Ovih ću dan iznijeti činjenice da potkrijepim moje stavove”, ističe Ivica Todorić.