GLEDATELJI SE ZABRINULI: Igor Mešin otkrio zašto je zamuckivao i frfljao

GLEDATELJI SE ZABRINULI: Igor Mešin otkrio zašto je zamuckivao i frfljao

U prvoj emisiji showa ”Ples sa zvijezdama”, koja je jučer krenula s emitiranjem na Novoj TV, gledatelji su imali priliku upoznati 13 zvijezda i 13 njihovih mentora te svjedočiti o 13 spektakularnih nastupa uživo. Zvijezde je ocjenjivao žiri u kojem su bili Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec, Franka i Igor Barberić te im dodijelio i prve bodove te komentirao njihove prve izvedbe u showu. Gledatelje je kroz uzbudljivu plesnu večer vodio voditeljski dvojac

– Maja Šuput Tatarinov i Igor Mešin, a upravo je Mešin postao glavna tema rasprava na društvenim mrežama nakon što su ga gledatelji imali priliku vidjeti u emisiji uživo u izdanju na koje nisu navikli. Naime, Mešina se tijekom nekih najava nije moglo razumjeti jer ih je izgovorio vrlo nerazgovijetno, a ispred kamera je i zamuckivao, javlja Večernji list.

Njegovo ponašanje zabrinulo je gledatelje i mnogi su posumnjali kako ima zdravstvenih problema jer su navikli pred kamerama gledati Mešina kako je opušten i profesionalac kojem se ovakve stvari ne događaju. Nakon našeg upita Novoj TV što se dogodilo s Mešinom, javio nam se i sam glumac i voditelj koji je pojasnio cijelu situaciju i otkrio da razloga za brigu nema.

– Posljednjih dana mučim se s akutnom alergijom i sinoć mi baš nije bilo lako. Prije emisije popio sam i tabletu koja je imala zeznute nuspojave kad moraš odraditi live emisiju u ulozi voditelja… Hvala publici na razumijevanju, sretan sam danas kad vidim da je emisija okupila gledatelje u tako velikom broju. Veselim se idućoj emisiji u nedjelju, do tada mi je prioritet srediti alergiju da ne sredi ona mene – kazao je Mešin. Inače, plesnu avanturu na Novoj TV je, prema neslužbenim podacima gledanosti, pratio svaki drugi gledatelj te je prva emisija ostvarila 45,9 posto udjela u gledanosti.

Foto: Hina