Goluža se obratio roditeljima odgojiteljima kojima je Tomašević ukinuo pomoć: To su vam učinili ideološki zaslijepljeni ljudi

Goluža se obratio roditeljima odgojiteljima kojima je Tomašević ukinuo pomoć:  To su vam učinili ideološki zaslijepljeni ljudi

Trpimir Goluža, Mostov zastupnik u Gradskoj skupštini, obratio se roditeljima odgojiteljima kojima je gradonačelnik Tomislav Tomašević ukinuo novčanu pomoć. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Poštovane majke i očevi korisnici mjere roditelj odgojitelj,sigurno danas osjećate gorčinu razočaranja zbog Odluke Gradske skupštine kojom ćete vam se, od 1. svibnja naredne godine, u potpunosti prekinuti ili drastično smanjiti isplata novčane pomoći.

Potpuno razumijem to vaše razočaranje. ali i zabrinutost jer su vam, osim financijske neizvjesnosti, nametnute i brige kako i gdje zbrinuti djecu i kako i gdje pronaći posao.Znam da vam nije lako, no ne klonite duhom!Ovo je samo prva, zapravo i očekivana etapa u vašem nastojanju zaštitite svojih stečenih prava.

Vaša ustrajnost, odlučnost, hrabrost i spremnost da usprkos brojnim nedaćama zaštite svoje obitelji, inspirativna je svakome tko svoj život shvaća kao služenje drugome i dobru.Kad sila trenutne političke moći, u rukama ideološki zaslijepljenih ljudi jasnih namjera i upitnog pravnog znanja, nadvlada snagu razuma i argumenata onda nam ne preostaje ništa drugo nego potražiti pravdu na sudskim instancama.

Pred svima vama je “drugo poluvrijeme” utakmice u kojoj vam više neće suditi trener protivničke ekipe nego neutralni, objektivni i pravno potkovani sudac.

Ova utakmica može potrajati no duboko vjerujem da, na terenu pravde i prava, utakmicu ne možete izgubiti.Uz vas su pravni argumenti, ljubav i istina, to nikada nemojte smetnuti s uma.Ostanite dostojanstveni u svom zalaganju da se i na vas na jednaki način primjenjuju svi zakoni koji vrijede za sve hrvatske građane.U tome ćete i dalje imati moju punu podršku.

Ponosan što sam vas upoznao i “bio dio vas”, srdačno vas pozdravljam uz odlučan stav: “NEMA PREDAJE!; zaključuje Goluža.

Foto: Hina