Gordan Jandroković oštro kritizirao Zorana Milanovića: Je li zaradio “hejtersku pusu”?

Gordan Jandroković oštro kritizirao Zorana Milanovića: Je li zaradio “hejtersku pusu”?

Gordan  Jandroković  komentirao je nedolazak predsjednika Republike Zorana Milanovića na konstituirajuću sjednicu. Rekao je da je šteta što ga neće biti.

– To je prvi put da se to događa i ja sam još jučer rekao da to nije u redu, mislim da mi moramo poštovati tradiciju i dobre običaje. I premijer i predsjednik Sabora bili su na inauguraciji predsjednika i otići ću i drugi puta ako budem u prilici i žao mi je da ne držimo do toga da u takvim situacijama koje su svečane i gdje demonstriramo suradnju institucija i međusobni respekt da je predsjednik Republike odlučio ne doći. Nisu mi poznati razlozi.

Je li sada i on zaradio “hejtersku pusu”, rekao je “ja ne hejtam”, javlja HRT.

– Ja bih volio da u takvim situacijama državni vrh i svi oni koji predstavljaju institucije, budu ondje gdje građani očekuju. To je odluka predsjednika Republike, on za nju odgovara i razloge bi trebao sam objasniti.

Hoće li nakon ovoga mandata u političku mirovinu, kaže kako su četiri godine jako puno vremena i da je sada koncentriran na sutrašnji dan.

– Politika je takav posao u kojem ima i uspona i padova, to je rezultat mojeg truda i posla kojim se bavim, rekao je Jandroković.

Foto: Admir BuljubašiĆ/Hina