Gordan Lauc o svojoj životnoj partnerici: Vlatka nam je najbolja reklama

Gordan Lauc o svojoj životnoj partnerici:  Vlatka nam je najbolja reklama

Gordan Lauc ponovo se pohvalio izgledom svoje životne partnerice Vlatke Zoldoš.

“Vlatka nam je najbolja reklama za GlycanAge. Šteta što je ne uspijevam češće nagovoriti da neki od svojih postova stavi na javno da ga mogu podijeliti izvan njezinog uskog kruga FB prijatelja”, naisao je Lauc koji je na svom zidu objavio i ost Vlatke Zoldoš

“Vanjski izgled je svima nama važan jer njime se predstavljamo drugim ljudima. Svi želimo biti najbolja verzija sebe i o tome se najviše i priča u estetskoj medicini. Ne želimo biti netko drugi, želimo biti MI, najbolji što možemo. No, želimo li biti MI, najbolji što možemo i „iznutra“?

Ljudi koji su osviješteni u vezi svog vanjskog izgleda, osviješteni su i u vezi svog zdravlja. Jako puno možemo utjecati na zdravlje i zdravo starenje našim životnim stilom. Zahvaljujući neinvazivnim zahvatima estetske medicine možemo urediti svoje lice da izgleda odmorenije i svježije, no i tijelo možemo urediti da je lijepo i fit svakodnevnom tjelovježbom. Lice i tijelo moraju ići ruku pod ruku.

No, unutarnje stanje organizma još je važnije i morali bismo mu pridati istu posvećenost. GlycanAge test otkriva nam stanje našeg organizma i zdravlja mjereći kroničnu upalu niske razine, koja je jedan od nekoliko procesa koji se dešavaju starenjem. Starenje ne možemo zaustaviti, no možemo ga usporiti odabirom životnog stila”, naisala je Vlatka Zoldoš.

Foto: Facebook Gordana Lauca