Gordan Lauc otvara pitanja o kojima drugi šute: Evo zašto je ponovno prozvao Pfizer

Gordan Lauc otvara pitanja o kojima drugi šute: Evo zašto je ponovno prozvao Pfizer

Gordan Lauc piše o tome kako sve više raste bojazan da će se uskoro pojaviti novi soj korone koji će biti otporan na cjepivo. Ponovno se dotaknuo Pfizera i njegovih zastupnika koji su ,kaže, uspjeli podvaliti svoje ideje brojnim vladama i međunarodnim institucijama”. Ističe da će se uskoro o tome morati provesti ozbiljne istrage. Laucovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Kada sam ovo rekao u srpnju, lobisti pandemijskog marketinga su pokrenuli medijski linč protiv mene. Više manje sve za što su me prozivali u medijima se za koji mjesec pokazalo običnom podvalom pandemijskog marketinga, no koliko god se marketing industrije pandemije trudio, ne može laž pretvoriti u istinu. Ta vremena su prošla…

Nije pitanje hoće li, već je pitanje samo kada će se pojaviti soj otporan na cjepiva. Ideja da ćemo se cijepiti svakih nekoliko mjeseci potpuno istim cjepivom i tako kontrolirati pandemiju mogla je nastati samo u glavama onih koji svijet gledaju isključivo kroz prizmu kvartalnih financijskih izvješća Pfizera.

Način na koji su tu suludu ideju uspjeli podvaliti brojnim vladama i međunarodnim institucijama će naprosto morati postati predmet istraga službi koji se bave takvim stvarima”, ističe Gordan Lauc.

Facebook Comments