Gordan Lauc: Što se događa u Velikoj Britaniji? Zašto imaju višak smrtnosti mladića u prošloj godini?

Gordan Lauc: Što se događa u Velikoj Britaniji? Zašto imaju višak smrtnosti mladića u prošloj godini?

Doktor Gordan Lauc ponovno piše o pohlepi farmaceutske industrije.

“Kad nije uspjela prodaja cjepiva svaka tri mjeseca, onda barem jednom godišnje…

Cjepiva su doista značajno smanjila smrtnost i spasila puno života. Nažalost koorporativna pohlepa i korumpirani lobisti su onda nametnuli cijepljenje i onima kojima ne prijeti veliki rizik teškog oblika bolesti (djeca, mladi i oni koji su već preboljeli COVID-19) i tako su veliku pobjedu znanosti pretvorili u najveći korupcijski skandal u novijoj povijesti.

Ukoliko se nešto vrlo brzo ne promijeni, pad povjerenja u (sva) cjepiva koji vidimo zbog agresivnog nametanja ovog jednog cjepiva rezultirat će kataklizmom javnog zdravstva u sljedećim desetljećima”, ističe Lauc koji je objavio i jedan osto o višku smrtnosti mladića u Velikoj Britaniji.

“Nažalost znanost je spora u utvrđivanju istine. Ponekad to može trajati godinama, ili čak desetljećima.

Primjerice u Ujedinjenoj Kraljevini vidimo veliki višak smrti mladića između 15 i 19 godina koji nije povezan s COVID-19. Nitko ne zna što je uzrok, no COVID-19 nije.

Jesu li u pitanju nuspojave cjepiva, posljedice nametnutih restrikcija, ili nešto treće tek treba utvrditi.Nažalost taj tip istraživanja je trenutno jako nepopularan, gotovo čak zabranjen. U UK se potpisuje peticija koja od njihovog ministra zdravstva traži analizu uzroka tog viška smrtnosti”, ističe Lauc.

Foto: Hina