Gordan Lauc: Zastrašitelji na platnom popisu pandemijske mafije ponovo dominiraju medijskim prostorom

Gordan Lauc: Zastrašitelji na platnom popisu pandemijske mafije ponovo dominiraju medijskim prostorom

Gordan Lauc upozorava na razornu moć” pandemijske mafije koja ponovno dominira medijskim prostorom”. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Nažalost zastrašitelji na platnom popisu pandemijske mafije ponovo dominiraju medijskim prostorom. Nije se lagano suprotstaviti milijardama dolara koje industrija pandemije ulaže u lobiranje i korumpiranje, no ako želimo izbjeći još jednu pandemijsku zimu ograničenja i zabrana, svako od nas mora dati svoj maksimum u raskrinkavanju tog udruženog zločinačkog poduhvata industrije pandemije i korumpiranih znanstvenika, stručnjaka i političara.

Jedna od ključnih stvari koje svatko od nas mora znati je da su virusi potpuno normalna i prirodna stvar. Virusi su svuda oko nas, postojali su na planeti puno prije no što su se uopće pojavili sisavci, a postojat će i kada sve vrste koje sada dominiraju planetom izumru.

Viruse ne možemo eliminirati, ili se od njih sakriti. Protiv njih se možemo boriti samo svojim imunim sustavom, a za zdravi imuni sustav najvažnije je ne biti pod stresom, jer strah i stres izravno inaktiviraju imuni sustav.Jedan od vrlo jakih dokaza da su virusi stalno u nama je znanstveni rad objavljen prije nekoliko dana koji je katalogizirao 48,425 različitih vrsta virusa koji su pronađeni u ustima i nosu.

Kada bismo testirali na sve njih, svakoga od nas bismo mogli proglasiti zaraženim u svakom trenutku. Nakon dvije i pol godine pandemije, SARS-CoV-2 nije bitno drugačiji od preostalih 48,424 virusa i nema nikakvog razloga da ga tretiramo bilo kako drugačije.

Sve drugo je samo pandemijski marketing i lobiranje za daljnje nemoralno visoke profite industrije pandemije”, ističe Lauc.

Foto: Hina