Grčki mediji otkrili kako se i bivši Vatreni našao u središtu obračuna: Šarić nakon udarca izgubio svijest

Grčki mediji otkrili kako se i bivši Vatreni našao u središtu obračuna: Šarić nakon udarca izgubio svijest

Grčki mediji raspisali su se o incidentu u atenskom noćnom klubu u kojem su sudjelovali hrvatski košarkaški reprezentativci Dario Šarić Ivica Zubac, a sad su otkrili zašto je i kako nogometaš Panathinaikosa Tin Jedvaj završio u njihovu društvu u izlasku u sitne sate.

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac i vlasnik vatrenog srebra iz Rusije trenutačno je igrač Panathinaikosa i vjerojatno se poslije utakmice našao s našim košarkašima, koji su u nedjelju ispali s kvalifikacijskog turnira za OI u Parizu od domaćina Grčke, javlja Dnevnik.hr.

Kako tvrdi grčka novinarka Vasiliki Karamouza, Jedvaj se u subotu vratio s priprema PAO-a u Austriji i dobio je dva dana slobodno od klupskih obveza.

Odlučio je jedan od njih potrošiti u izlasku s prijateljima i kolegama sportašima, ali, nažalost, njihov izlazak završio je u brojnim svjetskim medijima.

Podsjetimo, rano u ponedjeljak dogodila se ozbiljna tučnjava u noćnom klubu na plaži kada su se hrvatski košarkaši Dario Šarić i Ivica Zubac sukobili s ostalim posjetiteljima, a kasnije i s osiguranjem.

Prema grčkim medijima, uz dvojicu NBA igrača, koji su zadobili modrice na rukama i nogama, bio je prisutan i hrvatski reprezentativac iz Panathinaikosa Tin Jedvaj, koji je tog dana imao slobodan dan.

Prema izvještaju TMZ-a, incident se zbio u 5:30 ujutro. Zubac je bio u žestokoj raspravi, dok je Šarić pokušao intervenirati kako bi ga obranio, ali ga je jedan redar ubrzo zahvatom smirio i spustio na tlo.

Zbog zahvata je vjerojatno izgubio svijet na trenutak, no nije pretučen, kako pišu neki hrvatski i grčki mediji.

Hrvatski košarkaš bio je nekoliko minuta nepokretan, nakon što je pretrpio udarce u glavu i tijelo. Incident se dogodio samo nekoliko sati nakon što je Hrvatska izgubila od Grčke u finalu Predolimpijskog turnira na Stadionu mira i prijateljstva.

Foto: Hina