Grmoja optužio Milanovića da širi politički defetizam: S vremena na vrijeme daje čudne i zbunjujuće izjave

Grmoja optužio Milanovića da širi politički defetizam: S vremena na vrijeme daje čudne i zbunjujuće izjave

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja bio je gost Novog dana. Govorio je o odlascima pojedinih članova Mosta, dolasku novih članova, kao i planovima za parlamentarne izbore.

Na početku se osvrnuo na odlaske nekoliko članova Mosta, kao i objave pojedinih članova da napuštaju politiku.

“Kada govorimo o ljudima koji se više ne žele baviti politikom, ja ne vidim kakva je tu moja odgovornost. Most sprema neke nove ljude koji su stručni i koji su poznati javnosti. Naravno da tu ima nekih nezadovoljnih”, kazao je Grmoja, za N1.

O propasti pregovora s Domovinskim pokretom kaže: “Što se tiče dvoje ili troje koji negoduju što nije došlo do koalicije, to su ljudi koji su možda imali neke ambicije. Ja im želim svu sreću, mi smo završili svoju priču s Domovinskim pokretom. Mi ćemo se baviti sobom, svojim programom i onim što radimo”.

Prokomentirao je izjavu Zorana Milanovića kako možda neće ni izaći na izbore.

“Mislim da to nije baš logična iizjava. Svatko ima pravo birati i biti biran. Treba ostvariti svoje ustavno pravo i to je njegova dužnost. Mislim da bi predsjednik trebao mobilizirati ljude da izađu na izbore. Ova mi izjava baš nije jasna, ali predsjednik s vremena na vrijeme ima izjave koje su ovako čudne i zbunjujuće”, rekao je zaključno Grmoja.

Foto: Dario Grzelj/Hina

Facebook Comments