Grmoja se dramatično obratio javnosti: Tomašević i Možemo su mi zaprijetili da ću “platiti”

Grmoja se dramatično obratio javnosti: Tomašević i Možemo su mi zaprijetili da ću “platiti”

Mostov Nikola Grmoja opisao je događaj koji mu se dogodio pri dolasku na konstituirajuću sjednicu Sabora.

“Došao sam optimistično i u dobrom raspoloženju na konstituirajuću sjednicu, ali odmah na početku prijetnje od Tomaševića i Možemo! Kaže mi na ulazu da ću platiti zbog nastupa na N1. Izgleda da bi ovi iz Štaba određivali što tko smije govoriti! Neće ići”, napisao je Grmoja na Twitteru.

Nakon konstituiranja Sabora, Grmoju smo upitali što se točno dogodilo. “Tu sam bio ispred s kolegama, radostan što počinje nova sjednica Sabora, i došli su zastupnici iz platforme Možemo i gospodin Tomašević mi je došao reći da ću platiti zbog svojih izjava na N1. Ja sam ga pitao je li to prijetnja, on je samo rekao – Platit ćeš”, rekao je Grmoja.

Podsjetimo, Grmoja je jučer, gostujući na N1 rekao da platformu Možemo vidi kao još uvijek nezrelu političku opciju.

“Ako Možemo budu rušili Bandića, neće biti dobro. Oni trebaju još puno političkog iskustva, ali sada su zeleni. Mi smo 2015. bili neiskusni, činili so greške ali sada imamo kapacitete za promjene u državi, ali i u Zagrebu. Nas muče slatke brige, svi kandidati u zagrebačkim jedinicama imaju kapaciteta da napadnu Zagreb. Sigurno ćemo imati jaku listu za zagrebačku skupštinu, ali i kandidata. Marija Selak Raspudić je napravila fantastičan rezultat, ali i Zvonimir Troskot je ostvario dobar rezultat”, rekao je Grmoja.

Foto: N1

Facebook Comments