Grmoja se pohvalio: Specijalni američki agenti su nam pokazali kako se boriti protiv zločinačke organizacije

Grmoja se pohvalio: Specijalni američki agenti su nam pokazali kako se boriti protiv zločinačke organizacije

Saborski zastupnik Mosta otkio je gdje se nalazio proteklih deset dana. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Deseti je dan otkako sam u Budimpešti na ILEA Budapest – International Law Enforcement Academy kako bi se dodatno educirao za borbu protiv korupcije. Danas smo se oprostili od FBI-ovih specijalnih agenata Richarda Beara (FBI Memphis), Granta Manna (FBI Seattle), Jeffreya Pollacka (FBI Miami) i W. Briana Schmitta (FBI Jackson) koji su nam kroz protekli tjedan održavali predavanja o borbi protiv korupcije s naglaskom na javne službe. Radili smo i simulaciju istrage nad zločinačkom organizacijom u koju su upleteni političari, suci i policajci.

Bilo je naporno s predavanjima od 9 do 16:30 svakog dana, ali jako zanimljivo i korisno. Idući tjedan nastavljamo s edukacijama koje će nam držati viši savjetnik za borbu korupcije iz Ministarstva pravosuđa SAD-a Peter Ainsworth i sudac John O’Sullivan, ali i stručnjaci iz FBI-a za odnose s medijima u istragama.

U Hrvatsku se vraćam tek idući petak kada nastavljam još snažnije i pripremljenije i kao predsjednik Antikorupcijskog vijeća, ali i kao zastupnik Mosta doprinositi borbi protiv korupcije u našoj Domovini .

P.S. Splićanke i Splićani, u nedjelju izađite na izbore i podržite splitski Most i Josip Markotić. To će biti najkonkretniji doprinos za borbu protiv korupcije u vašem gradu”, ističe Grmoja.

Foto: Facebook