Grmoja traži potporu: Dragi ljudi, najavljuju vam covid potvrde za djecu, kao i obvezno cijepljenje

Grmoja traži potporu: Dragi ljudi, najavljuju vam covid potvrde za djecu, kao i obvezno cijepljenje

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja rekao je u petak u Splitu da dva dana u Marmontovoj ulici od ranog jutra do ponoći čeka potpise ljudi protiv, kako je ocijenio, kompromitiranog Stožera i protiv covid potvrda s obzirom na to da se pokazalo da su diskriminatorne.

Za Stožer je ponovio kako mjere nisu bile potrebne kad su slavile izborne pobjede i feštalo na mostu Pelješac, a s druge strane građane su terorizirali kada je njima to odgovaralo. Ocijenio je da su covid potvrde diskriminatorne, da nemaju nikakvog epidemiološkog učinka i da je zbog njih virus ušao u bolnice, zdravstvene ustanove i domove za starije

Istaknuo je da Stožer više ne može upravljati krizom i da kompromitirajuća vladajuća većina ne može odlučivati o ljudskim pravima i slobodama. O tome, ponovio  je, može odlučivati Sabor dvotrećinskom većinom, javlja N1.

“Referendumom ukidamo Stožer i covid potvrde. Dragi ljudi, najavljuju vam covid potvrde za djecu, kao i obvezno cijepljenje. Mi nismo protiv cijepljenja. Neka se cijepi svatko tko to želi, ali smatramo da prisilno cijepljenje nije nešto što hrvatski građani podržavaju. Imate još dva dana, čekamo vas na štandovima, dođite, postanite naši volonteri i uzmite potpisne liste, te nam pomozite da ukinemo Stožer i covid potvrde”, poručio je iz Marmontove ulice Nikola Grmoja.

Odgovarajući na pitanje, rekao je kako će SDP-u teško oprostiti optužbe da Most parazitira na smrti sugrađana, što smatra skandaloznom izjavom.

Dodao je kako sve ono čemu su kao stranka izloženi posljednjih dana govori o tome koliko je referendum opasan za vladajuće.

Foto: Hina