HDZ objavio dokumente: Milanović je komunjara i Titov gardist

HDZ objavio dokumente: Milanović je komunjara i Titov gardist

HDZ je na Facebook stranici objavio dokument uz opis da je Zoran Milanović bio u Partiji. Na dokumentu se vidi da je riječ o pristupnici Savezu komunista, odnosno Partiji. 

Na dokumentu stoji 1985. godina. Dokument je objavio HDZ na svojim Facebook stranicama, ali nije potvrđena njegova vjerodostojnost, javljaju 24sata.

Titov gardist, bespogovorni partijac & vrhovni lažljivac! Kukavički optužujući pokojnog oca ministra Gordan Grlić Radman, Milanović je danas ustvrdio da ‘nitko njegov nije bio u Partiji ’89. i ’90. godine’. Propustio je pritom pohvaliti se da je dok je služio u Titovoj gardi u Beogradu na vlastiti zahtjev ušao u Partiju – piše na Facebooku.

‘Poverenezadatke izvršava bez pogovora i savesno. Njegova želja, a ujedno i želja svih nas da drug Milanović Zoran bude primljen u SKJ jednoglasno je podržana’ – piše, među ostalim, u Odluci o prijemu u SKJ”, piše HDZ.

HDZ tvrdi da je dokument autentičan

“Milanović je besramni, vrhovni lažljivac – očito su Titova garda i Partija ostale duboko u njemu!
Bio je u Titovoj gardi & Partiji, pa u državnoj administraciji za vrijeme dr. Franje Tuđmana, pa u SDP-u s kojim se borio za Željka Komšića i navijao da drugi narod Hrvatima bira političke predstavnike u BiH… Možda još završi u MOST-u, među svojim mališanima – objavili su iz HDZ-a.

No, isti dokument već se pojavio u javnosti nakon predsjedničkih izbora 2020. Tada je Bože Vukušić iz Počasnog bleiburškog voda objavio taj i druge dokumente na svojoj facebook stranici tvrdeći da Milanović taji da je 1985. ušao u partiju. Milanović je tada Vukušićevu objavu proglasio ‘jeftinom krivotvorinom’.

– Vidim da se šire laži o meni, dokument koji je obična jeftina krivotvorina! To je dokaz povezanosti Vase Brkića i Aleksandra Vučića koji dobro surađuju pred svake izbore. Mogli su se u tvornici laži barem potruditi, malo su pobrkali datume. Nisam bio u toj organizaciji, moj otac je izašao iz nje davne 1983. Za mnoge HDZ-ove šefove ne moraju krivotvoriti takve dokumente, lako ih je pronaći – poručio je Milanović u siječnju 2020.

Foto: Hina