Plenkovićeva uzdanica Marijan Kustić smjenjuje Davora Šukera: Hoće li sve biti gotovo do Božića

Plenkovićeva uzdanica Marijan Kustić smjenjuje Davora Šukera: Hoće li sve biti gotovo do Božića

Posljednjih nekoliko dana otipkali smo brojeve mnogih djelatnika “nogometnih dvora” i članova Izvršnog odbora u potrazi za odgovorom na jedno od zadnjih pitanja u sapunici “Smjena Davora Šukera, sad – ili kad?”, koja se u hrvatskom medijskom eteru emitira svako toliko već nekoliko godina. Iako redovni sastanak Skupštine još nije službeno sazvan, spominje se termin 19. prosinca, ekskluzivno pišu Sportske novosti

HNS nalikuje na bojno polje, pojedinci iz Saveza sami stanje opisuju kao neodrživo i totalni cirkus, čelnici jedni drugima podmeću mine. Pisali smo o raskolu između Marjana Kustića, izvršnog direktora i Šukera. O niz “bitaka“ koje su imali i čini se da je Kustić odlučniji nego ikad da već ovog prosinca završi taj “rat” svojom pobjedom i detronizacijom Zlatne kopačke, pišu Sportske novosti.

Fronta protiv Šukera samo jača, HNS djeluje u nenormalnim okolnostima. Dana 9. prosinca najavljena je sjednica Izvršnog odbora, za nju je najavljeno da će se Šukeru oduzeti i pravo dogovaranja prijateljskih utakmica. Mozaik se slaže, jedna od točaka bit će da se Šukera definitivno pretvori u fikus. No, hoće li se zaista i kako otići do kraja?

Foto: Denis Cerić/Hina