HDZ-ovac Nikola Mažar tvrdi da Vukovarci pozdravljaju dolazak Borisa Miloševića: Otkrio je i zašto nije došao Zvonko Milas

HDZ-ovac Nikola Mažar  tvrdi da Vukovarci pozdravljaju dolazak Borisa Miloševića: Otkrio je i zašto nije došao Zvonko Milas

Državni tajnik Središnjeg ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikola Mažar (HDZ ) bio je gost Dnevnika uživo iz Vukovara.

Mažar  koji jei sam Vukovarac kaže kako je jutros Dan sjećanja započet ispred bolnice, a ne unutar kruga kao inače i to na točno označenim mjestima.

“Vidimo sam u dijelu kolone gdje sam ja hodao da su svi nosili maske. Imali smo punktove na kojima su se dijelile zaštitne maske i dezinficijensi. Žrtva za Vukovar nije samo fizički biti ovdje, nego i duhovno”, govori Mažar, prenosi N1.

Ističe kako smo danas u Vukovaru mogli vidjeti dostojno održavanje pijeteta i nadasve jedno zajedništvo cijele Hrvatske i ljudi koji su došli izvan Hrvatske.

Osvrnuo se na činjenicu što je potpredsjednik Vlade Boris Milošević hodao danas u Koloni, kao i na njegove riječi koje je uputio danas na Facebooku rekavši da Vukovarci to pozdravljaju.

Komentirao je i jučerašnju situaciju s nedolaskom državnog tajnika Zvonka Milasa.

“Državni tajnik gospodin Zvonko Milas je prije svega jedan od zapovjednika obrane Grada Vukovara i on bi da ga nije viroza uhvatila bio ovdje s nama. Netko je pokušao iskoristiti nesporazum kako bi možda politizirao ove dane. No, vidimo na kraju da istina uvijek izađe na vidjelo”, rekao je Mažar.

Foto:N1