HDZ prosvjed oporbe u Saboru usporedio s Trumpovom ruljom: Glavni klaun Raspudić, pehlivan Grmoja i trbuhozborac Miletić

HDZ prosvjed oporbe u Saboru usporedio s  Trumpovom ruljom: Glavni klaun Raspudić, pehlivan Grmoja i trbuhozborac Miletić

HDZ je jučerašnje protivljenje oporbe odabiru Roberta Šveba za glavnog ravnatelja HRT-a usporedio s s upadom pristaša Donalda Trumpa u Kapitol kako bi se spriječilo potvrđivanje izborne pobjede Joea Bidena, tijekom kojeg je pet ljudi poginulo.

Podsjetimo, Saborska oporba jučer se ujedinila i pobunila u Saboru protiv odabira Roberta Šveba za glavnog ravnatelja HRT-a. Zauzeli su govornicu i zaustavili sjednicu tvrdeći da HDZ na silu želi progurati Šveba. Tražili su poništenje natječaja za ravnatelja kojeg smatraju protuzakonitim. Za Šveba su rekli da je u sukobu interesa. Vladajućima su slali poruku: ‘Evo vam ujedinjene oporbe”, javlja RTL.

Objavili su slike oporbe iz Sabora uz slike Trumpovih pristaša u Kongresu s naslovom ”odgovorna politika ili ‘cirkus’ u gradu”.

”Cirkus „Oporba“ u vašem gradu! Nipošto ne propustite! Glavni klaun Raspudić, pehlivan Grmoja i trbuhozborac Miletić u veličanstvenoj, neponovljivoj predstavi s iluzionisticom Benčić, izbacivačima nepodobnih Grbinom i Ahmetović i akrobatkinjom Mrak Taritaš.

Šteta što „možemovci“ nisu i lonce ponijeli sa sobom. The show must go on! I tako sve do velikog finala – do kaosa i nesposobnosti u ZG Holdingu, raspada Živog zida zbog jedne europske plaće, spiritualne i zastupničke hekatombe u SDP-u & 5 uzastopnih poraza Mosta u Metkoviću, gdje su već dobro upoznali njegove cirkusante”, poručili su iz HDZ-a.

Foto: Hina