HDZ se ruga s koronom, a građane stalno plaše: Lokalni HDZ-ovac organizirao zabavu za 500 ljudi, bili Šeks i Marić

HDZ se ruga s koronom, a građane stalno plaše: Lokalni HDZ-ovac organizirao zabavu za 500 ljudi, bili Šeks i Marić

Lokalni HDZ-ovac organizirao je prošlog petka veliku zabavu u lovačkoj kući kraj Županje, na kojoj se, kako piše Telegram, okupilo oko petsto ljudi. Među njima su bili i ministri u tehničkoj vladi Andreja Plenkovića.

Davor Miličević, gradonačelnik Županje, šef gradskog HDZ-a i organizator okupljanja, potvrdio nam je zvučnu listu gostiju. Uključujući i Zdravka Marića, Josipa Aladrovića, Marija Banožića i Vladimira Šeksa. Uključujući i Damira Dekanića, voditelja Uprave vinkovačke podružnice Hrvatskih šuma i načelnika općine Andrijaševci koji je sada pozitivan na Covid-19.

– Ma bio je Šeks, deset godina dolazi kod mene, svake godine. Budu tamburice, malo se podružimo, nje bilo bez mjere – potvrdio nam je Miličević, pišu 24sata.

I Šeks se složio s njim.

– Ja sam se, kao i ostali, držao striktno mjera distance. A naše prijateljstvo je duga priča – kratko nam je potvrdio HDZ-ov veteran Vladimir Šeks.

Zdravko Marić, s druge strane, kaže da nije bilo 500 ljudi i da su se svi držali mjera.

– Jesam, bio sam, ali samo u prolazu jer je kampanja. Ja se cijelu kampanju držim distance, s nikim se nisam igrao, uvijek imam košulju i sako, laktovima se dodirujem. Ako epidemiološka struka ukaže da se moram testirati, naravno da ću se testirati – rekao nam je.

I

Foto: Daniel Kasap/Hina