HDZ slavi zbog Milanovićevog fijaska u Saboru: Odrekli su ga se i njegovi mališani iz Mosta

HDZ slavi zbog Milanovićevog fijaska u Saboru: Odrekli su ga se i njegovi mališani iz Mosta

Uz Milanovića su ostali jedino Beljak i Radnička fronta, komentirali su u petak iz HDZ-a, nakon što je Hrvatski sabor izglasao većinom glasova zakone o potvrđivanju protokola uz Sjevernoatlantski ugovor o pristupanju Švedske i Finske.

Za proširenje NATO-a glasalo je 125 zastupnika, a iz HDZ-a su podsjetili da je predsjednik Milanović rekao kako će “nazvati izdajnikom svakoga tko bude glasao za primanje Švedske i Finske u NATO” i “svakoga tko popije kavu s njim ili s njom”, avlja N1.

“Tako je prije samo koji mjesec ‘prijetio’ Milanović. Nakon što je Hrvate u BiH zloupotrijebio za svoje prijetnje ‘blokadama’ – u Madridu je podvio rep. Glumeći frajerstvo, doživio je na kraju – teški debakl”, ocijenili su iz HDZ-a, javlja N1.

To, dodali su, pokazuje i gotovo jednoglasna potpora koju su zastupnici u Saboru iskazali ulasku dviju saveznica u NATO, za što se Vlada RH otpočetka zalagala.

“Čak ni Milanovićevi mališani iz Mosta nisu glasovali protiv ratifikacije. Nedosljednom Milanoviću sada jedino preostaje popiti kavu s Beljakom, Lenartom i Peović”. poručili su iz HDZ-a na facebooku.

Foto: Hina