Herman Vukušić: O promjeni spola u Hrvatskoj odlučuje nadriliječništvo. Pa znate li što je uradilo Europsko udruženje za dječju psihijatriju

Herman Vukušić: O promjeni spola u Hrvatskoj odlučuje nadriliječništvo. Pa znate li što je uradilo Europsko udruženje za dječju psihijatriju

Poznati psihijatar Herman Vukušić objavio je da je Europsko udruženje za dječju i adolescentnu psihijatriju(The European Society of Child and Adolescent Psychiatry – ESCAP) izdalo priopćenje u kojem jasno i direktno upozorava na štetne i eksperimentalne postupke promjene spola u djece koje zagovaraju transaktivisti i njihovi sljedbenici. Pozvao je hrvatskog ministra zdravstva i sve svoje kolege da prestanu šutjeti o ovom problemu. Izjavu doktora Hermana Vukušića prenosimo u cijelosti.

“Ministre zdravstva, bivši/budući (ma tko to bio), poštovane kolegice i kolege iz svih psihijatrijskih udruga koji godinama šutite kao zaliveni (čast iznimkama!) svi vi političari koji se kunete u zaštitu naše djece, svi vi kvazinovinari koji promičete ideološki narativ umjesto istine, ja vas sve skupa otvoreno pitam:

KOLIKO VAM JOŠ TREBA DA SHVATITE ?????

Jučer je Europsko udruženje za dječju i adolescentnu psihijatriju(The European Society of Child and Adolescent Psychiatry – ESCAP) izdalo priopćenje u kojem jasno i direktno upozorava na štetne i eksperimentalne postupke promjene spola u djece koje zagovaraju transaktivisti i njihovi sljedbenici.

MOŽDA ĆE VASZANIMATI: Kontroverzna Severina o “privatnom filmu za odrasle” koji je “snimila” s hercegovačkim poduzetnikom: Pomislila sam kako će reagirati moj razrednik

Da podsjetim, u Europi su se po ovom pitanju jasno oglasile i te postupke do punoljetnosti strogo ograničile ili zabranile Velika Britanija, Švedska, Finska, Danska, Norveška i Francuska, uz 22 savezne države SAD-a.

A u Hrvatskoj?

U Hrvatskoj smo svjedoci agresivne kampanje promicanja tih štetnih postupaka uz nesebičnu pomoć glavnostrujaških medija, medijskih posvaduša i političara mahom nasukanih na obale presušenih “rijeka pravde”.

U Hrvatskoj se već godinama ignoriraju odluke vrhovnih medicinskih strukovnih i strateških tijela poput Hrvatskog liječničkog zbora i Nacionalnog zdravstvenog vijeća koje su na tragu jučerašnjeg europskog priopćenja.

U Hrvatskoj pojedine službenice Ministarstva zdravstva bojkotiraju sve odluke koje su donešene unatrag dvije godine u cilju promjene postojećeg sustava u kojem probrani “stručnjaci” otuđuju djecu od roditelja, tjeraju ih maloljetne u hormonalnu blokadu puberteta i pričaju laži o tome kako će se ta djeca sigurno ubiti ako ne promjene spol!

Ukratko, u Hrvatskoj se po ovom pitanju vrše nadriliječništvo i eksperimenti nad djecom pod budnom paskom agresivnih transaktivista!

Svi vi prethodno navedeni, ako vam ovaj zadnji argument vodeće europske udruge za dječju psihijatriju nije dosta da se probudite iz zimskog sna i spasite našu djecu od raznih aktivista i “stručnjaka”, pripremite se da snosite odgovornost za svoju šutnju i klimanje”, ističe Herman Vukušić.