Hrvatska pjevačica: Hvala Bogu što Hrvatska nije pobijedila. Sotonisti bi obeščastili tlo naše Domovine

Hrvatska pjevačica: Hvala Bogu što Hrvatska nije pobijedila. Sotonisti bi obeščastili tlo naše Domovine

Pjevačica grupe Feminnem i voditeljica Happy FM radija Nika Antolos na društvenoj mreži Instagram podijelila je zanimljiv citat o ovogodišnjoj Euroviziji. – Hvala Bogu što Hrvatska nije pobijedila na takozvanoj Euroviziji. Ne mogu ni zamisliti da bi dogodine u Arenu došli neki izvođači sotonisti i tako obeščastili tlo naše Domovine. Pobjeda je što nismo pobijedili – stoji u citatu koji je ona podijelila na svojem Instagram profilu, odnosno u pričama. 

Pjevačica je objeručke prihvatila ovo razmišljanje i stav te dodala: “Uh, kako točno”. Ako se prisjetimo, Nika se i sama natjecala na Euroviziji kao članica grupe Feminnem s pjesmom “Lako je sve”. Pjesma je predstavljala Hrvatsku na Pjesmi Eurovizije 2010. godine u Oslu. Nakon održanog polufinala, Hrvatska je bila među 7 zemalja koje nisu izborile nastup u finalu Eurosonga. Ukupno je dobila 33 boda, što je bilo dovoljno tek za 13. mjesto, javlja Večernji list.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Tonči Huljić: Na Eurosongu je bila zabranjena zastava Europske unije, a bila dopuštena zastava Pridea. A znate li zašto su Englezi dobili nulu?

Podsjetimo, pjevačica je inače vjernica, te često svoje statuse posvećuje vjeri i Bogu. Nedavno je tako napisala znakovit status u kojem je opisala kada se osjeća najbliže Kristu. – I uvijek kad je teško, najlakše mi… Zvuci toliko glupo, naivno, neshvatljivo,kontradiktorno (svijetu). Ali tad sam Kristu najbliže… I kao da drži mi srce u dlanovima, onda kad se lomi. Ne ,,gleda s oblaka” uz ,,jesam ti rekao”. Nego nosi me uz ,,Ovdje Sam..proći će..a kad prođe, uvidjet’ ćeš zašto moralo je biti..”. Patnja ima prezime, ono je čistoća.. U njoj sudjelujemo u Božjoj pomoći čovjeku.. Tko razumije-shvatit’ će…. Kad Padre Pio je rekao: “Živi pod brižnim i budnim okom Božjeg pastira i proći ćeš “pašnjacima zla” neozlijeđen” znam sto je mislio. Svijet možda vidi ozlijede, ali ono ,,ja” nikad dotaknuto… Ali zaista.. Ne bojte se, nego ovako kao i ja nabacite lijepu haljinu, osmjeh i tvrdoglavo zahvalni budite. Poslušnost , ne emocija.. Pa kome ludi, kome ljudi… – napisala je.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMTI: Ekonomski stručnjak objasnio zašto Hrvati imaju niske plaće: A Plenković? Za njega je “europska vrijednost” to što se 400 000 Hrvata iselilo

Podsjetimo, fratar iz Hercegovine Mario Knezović na Facebooku je komentirao Eurosong, a njegova je izjava izazvala puno pozornosti na društvenim mrežama. On je, naime, sretan što Hrvatska nije pobijedila na Eurosongu jer tako “sotonisti” neće doći u Arenu Zagreb.

“Hvala Bogu što Hrvatska nije pobijedila na takozvanoj Euroviziji. Ne mogu ni zamisliti da bi dogodine u Arenu došli neki izvođači sotonisti i tako obeščastili tlo naše Domovine. Pobjeda je što nismo pobjedili”, napisao je, a njegova je objava prikupila 6.4 tisuća lajkova, prenosi Slobodna Dalmacija.

Foto: Hina