Novi Bandić će do nogu potući starog Bandića: Njegov koruptivni program je bolji i ide kapilarno do malog korumpiranog čovjeka

Novi Bandić će do nogu potući starog Bandića: Njegov koruptivni program je bolji i ide kapilarno do malog korumpiranog čovjeka

Dario Juričan, filmski redatelj, promijenio je ime u Milan Bandić i pod tim imenom ide na predsjedničke izbore. Može li prikupiti 10.000 potpisa za kandidaturu, je li riječ samo o gerilskoj kampanji, boji li se tužbe pravog Bandića, odgovorio je za Večernji list.

Očekujete li da vas zagrebački gradonačelnik Milan Bandić privatno tuži jer na izbore idete pod imenom Milan Bandić i kažete da je Milan Bandić Isus korupcije?

Bože sačuvaj! Ja sam legalno, po slovu zakona promijenio ime. Nisam nikome ništa oteo, niti oduzeo. Ja Milan Bandić sam, istina je, Isus Krist korupcije. Želim da se korupcija širi i bude svima dostupna. Čini mi se da je korupcija u rukama uske elite, a to nije dobro. Ja želim korupciju vratiti malom korumpiranom čovjeku, svakome od nas. Ali nisu moje želje vezane samo uz korupciju. Ja želim pokrenuti i hrvatski svemirski program. Oko 15 milijardi kuna je ulupano u brodogradnju, za taj novac mogli smo imati Luku Modrića na Mjesecu. Jedino je pitanje bi li se Modrić, zagusti li, kasnije sjećao da je bio na Mjesecu?

Tko vam je na izborima politički suparnik Kolinda Grabar-Kitarović, Miroslav Škoro ili Zoran Milanović?

Ja Milan Bandić sam sam sebi, s viškom karaktera, najopasniji protivnik.

Očekujete li kandidaturu gradonačelnika Bandića na predsjedničkim izborima?

Nitko ne voli gradonačelnika Bandića kao što ga volim ja i nikome ne bi bilo draže da taj gospodin izađe na izbore! Ja se iskreno borim za korupciju, a gradonačelnik se svim rukama i nogama koje njegova hobotnica ima bori protiv korupcije. Evo, primjerice, na Županijskom sudu pozorno slušam kakav je to legalist i duboki poštovatelj slova zakona, dok gnjavatori iz Uskoka tvrde nešto suprotno. Mislim da je i u interesu gradonačelnika da glasa za mene i riješim ga problema – u ovom gradu nema mjesta za jednoga od nas.

Foto: Tomislav Pavlek/Hina

Facebook Comments