Letica se obrušio na Jelenu Veljaču: Zašto napada “katoličke talibane”, a ne traži Plenkovićevu i Bošnjakovićevu ostavku

Letica se obrušio na Jelenu Veljaču: Zašto napada “katoličke talibane”, a ne traži Plenkovićevu i Bošnjakovićevu ostavku

“Bilo je samo pitanje vremena kada će se opće nezadovoljstvo ljudi s hrvatskim pravosuđem preliti na ulice”, smatra Slaven Letica, koji se preko društvenih mreža obrušio na Jelenu Veljaču.

Zamjerio joj je da se dodvorava Vladi dok napada, kako sama kaže, marginalne “katoličke talibane”.

Letica se referira na odluku Županijskog suda Ivice Markovića da pet mladića prijavljenih za višestruko silovanje malodobne djevojčice nakon ispitivanja pusti iz istražne tamnice.

Agresivni feminizam Jelene Veljače

Letica se obrušio na Jelenu Veljaču, smatrajući da svojim istupima samo traži publicitet. Tako komentira i njenu reakciju na slučaj u Zadru.

“Posebno je ljuta, gnjevna i neobuzdana glumica i premijerova miljenica-štićenica Jelena Veljača koja u subotu na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu organizira prosvjed pod nazivom „Pravda za djevojčice“.

Sve je to logično i moglo bi imati neke pozitivne posljedice da spomenuta glumica ne koristi konkretni slučaj, kao i onaj poznat pod zastrašujućim nazivom „bacanje djece s balkona“, za agresivnu protu-vjersku i neznalačku „feminističku“ samo-promidžbu.”

Samopromocija prije žrtve

Letica se pita zašto Veljača zbog ovog slučaja ne traži ostavku ministra pravosuđa i premijera.

“Zanimljivo je da Jelena Veljača i njene militantne družice u svojim zahtjevima ne traže ostavku ministra Dražena Bošnjakovića, pa i Andreja Plenkovića, nego ih pozivaju i mole za suradnju, dok javno vode rat protiv “katoličkih talibana”, “zadarskih hadezeovaca” i „odvratnih ljudi“.

U pozadini je, smatra Letica, želja za “moći, novcu, publicitetu, glamuru.”

Foto: Lana Slivar Dominić