Marija Selak Raspudić ide s Mostom na izbore: Teleskop donosi popis Mostovih “kapitalaca”

Marija Selak Raspudić ide s Mostom na izbore: Teleskop donosi popis Mostovih “kapitalaca”

Poznata filozofkinja Marija Selak  Raspudić objavila je da će  na sljedećim parlamentarnim  izborima  biti neovisna  kandidatkinja na listi Mosta.

“Demokracija u Hrvatskoj je ugrožena. Postoji trenuci, a ovo teško i otužno proljeće svakako je jedan od njih,  kada se svaki slobodan  građanin zapita treba li podnositi zloporabu vlasti ili svoje vještine treba staviti na raspolaganje svoje zemlji i narodu”, izjavila je Marija Selak Raspudić dodajući da je u posljednje vrijeme  političkim trgovinama srozan ugled Sabora.  Istaknula je da Hrvatskoj prijeti  digitalna diktatura protiv koje će se boriti u Saboru.  Most je  najavio da će  ovih dana  predstaviti još nekoliko istaknutih imena među kojima će gotovo sigurno biti  filozof Nino Raspudić  i ginekolog  Trpimir Goluža. Spekulira se da bi  na Mostovoj listi  mogao biti i  Zvonimir  Troskot koji je  široj javnosti poznat po tome što je  vodio  inicijativu za promjenu izbornog zakona. U posljednje vrijeme nije nastupao u javnosti. Kao moguće  Mostovo pojačanje spominje se i odvjetnik Krešimir Planinić, bliski suradnik Željke Markić.

Nikola Grmoja je danas na N1. televiziji  ishvalio  Mariju Selak i Ninu Raspudića.

“Za Mariju Selak smo odavno bili zainteresirani. O Ninu Raspudiću ne treba trošiti riječi, to je najutjecajniji hrvatski kolumnist. Voljeli bismo ih vidjeti u politici, ali vidjet ćemo kako će se razgovori završiti. Dolaze velike stvari za Most i Hrvatsku”, rekao je Grmoja najavivši da će ovih dana predstaviti sve  političke “kapitalce” koji dolaze u Most.

DR. SC. MARIJA SELAK RASPUDIĆ NEZAVISNA KANDIDATKINJA NA LISTI MOSTA

Dr. sc. Marija Selak Raspudić objavljuje izlazak na izbore kao nezavisna kandidatkinja na listi Mosta 🇭🇷✌️

Geplaatst door Božo Petrov op Woensdag 20 mei 2020

Foto: Admir Buljubašić/Hina

 

Facebook Comments