Škoro odlučio: Teleskop ekskluzivno doznaje u kojoj će se izbornoj jedinici kandidirati

Škoro odlučio: Teleskop ekskluzivno doznaje u kojoj će se izbornoj jedinici kandidirati

Miroslav Škoro bit će nositelj izborne liste Domovinskog pokreta u drugoj izbornoj jedinici. Iako su i igri bile prva i četvrta izborna jedinica, predsjednik Domovinskog pokreta se odlučio za izbornu jedinicu u kojoj se svojedobno kandidirao i prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman. Iz Škorinog kruga ističu da je on izabrao ovu izbornu jedinicu zato što je to prirodna baza Domovinskog pokreta.

“Ovo je naša prirodan baza. Bili smo u svim izbornim jedinicama, ali iz druge izborne jedinice smo dobili najviše poziva da se Škoro ovdje kandidira.  On bi svugdje dobro prošao, a ovdje očekujem sjajan uspjeh”, izjavio je za Teleskop bliski Škorin suradnik koji nije želio reći koliki broj mandata očekuju u ovoj izbornoj jedinici koja se proteže od zagrebačke Dubrave pa sve do Bjelovara.

Na našu konstataciju da je ovo, nogometnim riječnikom rečeno, “izborna jedinica smrti” u kojoj će biti Jandroković iz HDZ-a, Ostojić iz SDP-a i Nino Raspudić iz Mosta, naš sugovornik je odgovorio da  je Škoro izabrao ovu izborni jedinici jer ima veliku potporu.

Zanimljivo je da je Inicijativa mladih Dubrave, koja je formalno zatražila od Škore da se kandidira u drugoj izbornoj jedinici, već u ovu nedjelju organizira feštu uz pečenog vola i tamburaše kojom u tuđmanovskom stilu žele  obilježiti početak Škorine kampanje.

Inicijativa mladih Dubrave organizira proslavu Škorine kandidature

Foto: Admir Buljubašić/Hina

 

Facebook Comments