Željko Sačić priznao da se upisao u Komunističku partiju sa 17 godina: A je li se izjašnjavao kao Jugoslaven?

Željko Sačić priznao da se upisao u Komunističku partiju sa 17 godina: A je li se izjašnjavao kao Jugoslaven?

Zastupnik  Hrvatskih suverenista Željko Sačić je priznao da je bio član Komunističke partije. Njegov post, koji je reakcija na pisanje Novosti,  prenosimo u cijelosti.

“Da..nazalost bio sam clan te protuhrvatske komunisticke organizacije ..Postao sam to za “nagradu” ,kao odlican ucenik u Srednjoj milicijskoj skoli..i to od svoje 17 godine..(u koju sam se upisao sa 14 godina). Misleci tada da je to drustveni vrhunac i okvir za idealno drusttvo..za sve dobre, pametne, postene , i marljive ljude.. No, ovaj karton nikad nisam vidio niti znam da postoji..Hrvat sam ..po ocu i majci..ako to koga interesira..sve je to i javno poznato..Nisam u tom razdoblju radio nista nemoralno..necasno..protunarodno, samo ucio , skolovao se, studirao na Pravnom fakultetu u Zagrebu( uz rad..o svom trosku) ..i zasnivao obitelj..Nisam za nista kriv..niti cete mi bagro natovariti nikakvu ” krivnju”.Svoje hrvatstvo( ne jugoslavenstvo) sam milijun puta dokazao tijekom DOR-a..od ATJ Lucko..pa dalje..do kraja Rata..Kukavice bijedne..podle..udbaske.Di ste bili kad sam se godinama, s puskom u ruci ( u blatu..po kisi, snijegu,, na žegi..) hrabro, bez kalkulacija, krvavo tukao sa Pupovcevim velikosrbima, cetnicima.. i umirao za Hrvatsku? GADOVI ZLOBNI..kriminalni..protuhrvatski, necete me ni danas zaustaviti u borbi za bolju Hrvatsku….Ni lazima niti prijetnjama.

Gamad..objavite i tko je to ( taj “Karton”) iskreirao..osmislio..tko ga potpisao ?
Kompliment mi je da su to objavile velikosrpske cetnicke Pupovceve ” Novosti”..koji me u kartonu cast deklariraju Hrvatom..a cas “Jugoslavenom”…A u ratu me ..unatoc toj mojoj “komunistickoj” proslosti ..redovito, u svakoj svojoj vojnoj Naredbi( poput tisuca drugih hrvatskih ratnika ) zvali USTASOM.
Evo ..ovo toj cetnickoj , Pupovcevoj bagri iz ” Novosti” , najvise danas kod mene , kao hrvatskog politicara u Hrvatskom saboru smeta;
“Sačićeve radikalne poruke, koje su još jučer imale doseg društvene i medijske margine, sada se iz tjedna u tjedan odašilju putem saborske govornice.”..
Ali..badava vam trud..hrvatski narod me tu izabrao…i Njemu SLužim”, piše Sačić.