Aco Petroviće se “boji” jezičavog Joška Jeličića: Ali ipak, evo skupljam snagu i pišem

Aco Petroviće se “boji” jezičavog Joška Jeličića: Ali ipak, evo skupljam snagu i pišem

Novi uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije, medalja na drugom uzastopnom Svjetskom prvenstvu, bacio je cijelu zemlju u trans. Snimke slavlja iz svih hrvatskih gradova nedugo nakon osvajanja bronce preplavile su medije, a koliko je velik ovaj rezultat vidi se i iz reakcija naših sportaša na društvenim mrežama. Oni koji su i sami donijeli Hrvatskoj pregršt medalja, uspjeha i radosti naklonili su se Vatrenima, ne skrivajući ponos i divljenje prema izborniku Zlatku Daliću, kapetanu Luki Modriću i ostatku ekipe, javljaju Sportske novosti.

S jednom od najemotivnijih poruka oglasio se najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić koji je na Instagramu podijelio nekoliko fotografija subotnje pobjede i slavlja u Dohi, te napisao:

“Možda neki na ovim fotografijama vide treću reprezentaciju svijeta, a mi vidimo obitelj. Obitelj sastavljenu od dječačkih snova, bezbroj sati marljivog rada, sati i sati teških trenutaka i padova, ali još više onih lijepih i uspjeha. Iza svakog ovog dječaka, danas hrvatskog reprezentativca, stoje oni koje ne vidimo na fotografiji, a to su u prvom redu njihove obitelji i prijatelji koji su vjerovali u njihove snove kada mnogi nisu. Hvala Vam Vatreni što nas inspirirate i pružate primjer generacijama koje dolaze da su skromnost, dobrota, pristojnost, trud i veliko, vatreno srce sasvim dovoljni za uspjeh.”

Kapetan hrvatske rukometne vrste Domagoj Duvnjak poslao je poruku “Hvala vam za radost i srce puno ponosa”, a sa zanimljivim se opaskama na Twitteru javio izbornik naše košarkaške reprezentacije Aleksandar Petrović.

“Ne moram čekati kraj utakmice da bih konstatirao dvije stvari! Ova Hrvatska mi se baš sviđa. I druga stvar je da Oršić nije samo prirodna zamjena Perišiću, već zajedno rade takav teror na lijevoj strani da to nije normalno”, napisao je Aco u prvom “tweetu”, a u drugom je okrznuo HTV-ovog stručnog komentatora Joška Jeličića:

“Ovaj tweet se bojim napisati jer ne znam kako će na to, recimo, reagirati Joško Jeličić koji ima pravo ovih dana na nogometnu istinu. Ali ipak, evo skupljam snagu i pišem. Hrvatska protiv Maroka mi je bila puno, puno bolja nego ona iz prethodnih utakmica.”

Na slici: Joško Jeličić i Stipe Pletikosa