BIJELO DUGME: Goran Bregović ponovno u zategnutim odnosima s Željkom Bebekom zbog njegovog sina Zvonimira

BIJELO DUGME: Goran Bregović ponovno u zategnutim odnosima s Željkom Bebekom zbog njegovog sina Zvonimira

Bijelo dugme ove godine slavi 50 godina karijere, ali je još uvijek pod upitno hoće li se na turneji, koja počinje 11. svibnja u Sarajevu, pojaviti i prvi pjevač Željko Bebek.

Kako Kurir saznaje, Brega i Bebek, koji skoro 20 godina nisu komunicirali, nedavno su se sreli u Zagrebu, ali ni tada dogovor o ponovnoj suradnji nije pao. Organizatori turneje i sam Brega bi voljeli da se okupe sva tri pjevača: Bebek, Tifa i Alen Islamović. Međutim, problem je nastao jer Željko ima poseban uvjet.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Preminuo poznati hrvatski politički emigrant: Osnovao HDZ četiri godine prije Franje Tuđmana

‘Bebek bi u slučaju da pristane s Dugmetom raditi turneju, htio da na pozornici bude i njegov sin. On je, inače, kao gitarist član tatinog benda. Kako sam čuo, Brega tim uvjetom nije oduševljen jer će na turneji svirati samo članovi benda. Još se čeka Goranov odgovor, ali bi se uskoro trebalo znati hoće li na turneju ići sva tri pjevača’, kaže Kurirov izvor, javlja Story.

Povodom ovog saznanja kolege iz Srbije kontaktirali su Bebeka, ali se javila njegova supruga Ružica Bebek.

‘Željko se trenutno ne može javiti, možda da nazovete večeras. Koliko znam, što se turneje tiče povodom 50 godina karijere, on će održati koncerte povodom postojanja njegovog imena i prezimena, a o ponovnom okupljanju s spomenutim bendom nisam obaviještena. Na to bi vam on morao odgovoriti’, rekla je Bebekova supruga.

Goran Bregović je u intervjuu za Nedeljnik govorio o planovima za turneju, ali u ovoj priči nije spomenuo Bebeka. Izjavio je kako će se potruditi da sve koji su činili bend, a i dalje su živi okupi na jednom mjestu.