DIVI SE ANDREJU: Tomašević skakuće oko Plenkovića kao vesela vjeverica

DIVI SE ANDREJU: Tomašević skakuće oko Plenkovića kao vesela vjeverica

Na obilježavanju desete obljetnice Hrvatske u EU bili su Dubravka Šuica, a svečanim govorima obratili su se Andrej Plenković, Gordan Grlić Radman i Tomislav Tomašević. Promatrači su primijetili da se premijer Plenković i Tomašević jako dobro slažu, ali i da je gradonačelnik u tom odnosu u podređenom položaju. Već se sada ponaša kao poslušni junior partner

Novinar i bivši saborski zastupnik Branko Vukšić primijetio je da je Tomislav Tomašević opsjednut premijerom Andrejom Plenkovićem.

“Kao što je sramotna činjenica da predsjednika MILANOVIĆA nisu pozvali na proslavu 10. obljetnice ulaska Hrvatske u EU, tako je sramotno skakutanje gradonačelnika TOMAŠEVIĆA uz premijera PLENKOVIĆA. Prilijepio se Tomica uz Andreja kao čičak. Kud Andrej, tud i Tomo. Kakav kompleks i očaranost vlašću. Može li poniznije? Može li udvornije”, napisao je Branko Vukšić koji je blizak lijevom političkom spektru

Zoran Milanović je svojedobno rekao da je Rajko Ostojić oko njega cupkao kao vesela vjeverica, a nešto slično bi, kada bi htio, mogao reći i Andreje Plenković o poniznom Tomislavu Tomaševiću.

Neki analitičari spekuliraju da bi nakon izbora moglo doći do suradnje HDZ-a i Možemo, dok obje stranke to kategorički demantiraju.

Foto: Hina