Dramatična objava bivše saborske zastupnice: Žena monstrum me bacila na pod iz kolica, čupala i tukla

Dramatična objava bivše saborske zastupnice: Žena monstrum me bacila na pod iz kolica, čupala i tukla

Vesna Škulić, bivša saborska zastupnica, na Facebooku je objavila dramatičan status u kojem tvrdi da je sinoć doživjela pravu životnu dramu. Tvrdi da ju je napala žena koja se brinula za nju, bacila na pod iz kolica, vezala i opljačkala ju, piše Jutarnji list.

Kako piše, tri sata ležala je na podu, vezanih usta, a policija, hitna i vatrogasci došlu su oko ponoći i spasili ju.

Škulić je objavila i fotografiju žene za koju tvrdi da ju je napala. Njezin status niže prenosimo u cijelosti.

– Sinoć od pola devet do pola noći doživjela sam pravu životnu dramu! Žena ili monstrum koja mi je pružala usluge pomoći i brige za dosta pristojnu plaću prema našim uvjetima i vremenima u kojima živimo, bacila me na pod iz kolica, prije toga me čupala i tukla glavom o zid, vezala maramom usta i odvukla na kauč dobro znajući da me ne smije ostaviti u tom položaju jer dolazi do gušenja. Zatvorila je psa u kupaonu da ni on ne može pomoći, mene vezanu, odnosno vezanom maramom preko usta ostavila u stanu. Prije toga je zatvorila sve prozore da me nitko ne može čuti, pojačala ton na TV-u, zatvorila vrata od dnevnog boravka, uzela mi bankovne kartice, dva mobitela i još neke stvari, zaključala protuprovalna vrata i otišla u nepoznatom smjeru .

Policija, hitna i vatrogasci su došli oko pola noći. Dakle tri sata sam ležala u, za mene, jako opasnom položaju u prostoriji bez pristupa zraka i vezanih usta.

Nakon određenog vremena uspjela sam se osloboditi marame i zvati u pomoć. Na sreću čula me susjeda i počela je akcija spašavanja.

Molim sve čiji se brojevi nalaze u mojim mobitelima da postoji mogućnost uznemiravanja i ja se unaprijed ispričavam, napisala je Škulić i objavila fotografiju i identitet žene za koju tvrdi da ju je napala.

‘Skoro sam ubijena pod pokroviteljstvom Vlade’

Škulić je kasnije napisala novi status u kojem je zahvalila svim službama koje su sudjelovale u njenom spašavanju i zbrinjavanju: policajcima, vatrogascima, hitnoj, gospođi koja je dežurna oko zbrinjavanja i susjedima Ivi i Jošku.

Zatim je prozvala Vladu koja godinama ne donosi Zakon o asistenciji i napisala još jedan post.

“Kako se ubijaju osobe s invaliditetom? Jednostavno! Dvadest godina se donosi Zakon o osobnoj asistenciji! Prepuštene same sebi često se nađu kao predmet iživljavanja psihički poremećenih osoba! Ja sam noćas skoro bila ubijena! Ubijena pod pokroviteljstvom Vlade RH! I opljaćkana, ne skoro nego opljačkana! Laptop, mobiteli, kartice,…..Pozivam sve osobe s invaliditetom da pokrenemo inicijativu za spašavanje naših života! Neka se po hitnom postupku donese Zakon o osobnoj asistenciji i odmah stupi na snagu, novaca ima, ili Zakon o inkluzivnom dodatku koji će imati mogućnost kontrole osoba koje nam pomažu, ističe bivša saborska zastupnica Vesna Škulić.

Foto: Hina