Gledatelji sve više vjeruju da je Eurosong namješten: Isplivao video koji dodatno pobuđuje sumnju

Gledatelji sve više vjeruju da je Eurosong namješten: Isplivao video koji dodatno pobuđuje sumnju

Reakcije nakon proglašenja Eurosonga 2024. se ne stišavaju. Brojni korisnici društvenih mreža nisu zadovoljni što je Švicarac Nemo (24) odnio pobjedu s pjesmom “The Code” te smatraju da je cijeli Eurosong namješten.

Na Instagram profilu Eurosonga objavljen je video u kojem su brojni glazbenici imali zadatak odabrati kuglicu s imenom države za koju smatraju da će pobijediti na Eurosongu 2024. Svi su izabrali Švicarsku, a video je potaknuo veliku raspravu u komentarima, javlja Net.hr.

Gledatelji sve više vjeruju u to da je natjecanje namješteno. Uvjerenisu d aje na ovaj način Švicarska suptilo favorizirana. “Nitko nije izabrao nekog drugog nego Švicarsku?”, “To samo dokazuje da je politika umiješana”, “Vrlo čudno. Svi misle isto”, “Ovaj video pokazuje kako je Eurosong namješten”, “Koliko su plaćeni?”, “Dakle, bio je lažni pobjednik i prije finala! Hvala Eurosongu što je to još jednom potvrdio”, “To je samo dobar pokušaj uvjeravanja ljudi da im se doista sviđa”, nizali su se komentari.

Inače, Baby Lasagna s pjesmom ”Rim Tim Tagi Dim” doživio još jedan veliki uspjeh, ulazi na britansku ljestvicu top singlova.

Baby Lasagna nastavlja nizati uspjeh za uspjehom, a od idućeg tjedna ulazi i na britansku top listu singlova. Na službenoj stranici britanske top-liste, pjesma ”Rim Tim Tagi Dim” ulazi na 70. mjesto liste, prenosi Dnevnik.hr.

Osim našeg Marka u top 100 ušle su još tri pjesme s ovogodišnjeg Eurosonga. Svoje mjesto našao je i britanski predstavnik Olly Alexander, koji je na 34. mjestu s pjesmom ”Dizzy”, zatim pobjednička pjesma Eurosonga ”The Code” je na 49. mjestu, a izbačeni Nizozemac na 81.

Ovakav uspjeh osim Marka napravio je samo još jedan naš izvođač. Ivo Robić s pjesmom ”Morgen” je 1959. godine bio na 23. mjestu britanske top liste.

Babay Lasagna se već pohvalio kako je njegova pjesma i u top 50 najslušanijih pjesama na Spotifyju na svijetu.

Foto: Hina