VIDEO: HDZ-ovac dijeli snimku Milanovića na misi: Ne želi se prekrižiti, ignorira svećenika. Što radi u crkvi?

VIDEO: HDZ-ovac dijeli snimku Milanovića na misi: Ne želi se prekrižiti, ignorira svećenika. Što radi u crkvi?

Na Twitteru se pojavila snimka Zorana Milanovića na misi, a korisnici te društvene mreže primijetili su da se hrvatski predsjednik, za razliku od ostalih, nije prekrižio niti je obraćao pažnju na svećenika pored njega.

Na objavljenom videu, dugačkom 25 sekundi, Milanović u društvu dolazi na misu, a iako je u jednom trenutku svećenik došao do njega i djelovalo je kao da mu nešto želi reći, ovaj na njega nije obraćao pozornost. Također, kada su se ostali prekrižili, kada je to bilo primjereno u tijeku mise, Milanović je mirno stajao sa skupljenim rukama, javlja Direktno.

Snimku Milanovića na misi podijelio je HDZ-ovac Zvonimir Milas.

“Zoran Milanović na misi. Demonstrativno ignorira svećenika. Odbija se krstiti. Što je svrha njegova “posjeta” crkvi?”, komentirao je Milas čudno ponašanje Milanovića.

Podsjetimo, Milanović je još za vrijeme premijerskog mandata isticao da je misa privatna stvar, a da on odlazi na njih samo za blagdane jer to smatra “civiliziranim”. “Osobno sam odlazio na mise, i odlazit ću dok sam premijer, na katolički i pravoslavni Božić, jer to smatram civiliziranim i zbog osjećaja bliskosti s građanima. Vjera je privatna stvar. Mise su za vjernike, a ja nisam vjernik”, ranije je govorio hrvatski predsjednik.

Snimka je nastala za vrijeme predsjednikovog posjeta prije tjedan dana. 

Foto: Twitter