IZAZVAO PANIKU: Nervozni Hrvat pokušao ući u pilotsku kabinu, a onda se zaključao u WC-u

IZAZVAO PANIKU: Nervozni Hrvat pokušao ući u pilotsku kabinu, a onda se zaključao u WC-u

Prava drama odvila se u nedjelju u jutro u zračnoj luci u Gardermoen u Oslu. U pilotsku kabinu zrakoplova Norwegian Aira, koji je u 6.50 trebao poletjeti na letu DY1990 za Split, nepoznata osoba pokušala je na silu ući u pilotsku kabinu. Kada joj to nije uspjelo, osoba se zaključala u toalet u stražnjem dijelu zrakoplova.

Norveška policija je kasnije tu osobu identificirala kao 23-godišnjeg hrvatskog državljanina. Motivi za ovaj čin za sada nisu poznati, piše Slobodna Dalmacija. Zrakoplov je bio pun putnika koji su putovali na odmor u srednju Dalmaciju. Većina njih nije primjetila da se nešto izvanredno događa, pa čak ni oni koji su sjedili sprijeda, javlja N1.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: ŽENA HRABROST: Janja Mitić imala je tri operacije raka debelog crijeva, ide na kemoterapiju, boluje od epilepsije, ali ne želi da je okolina sažalijeva. Ona živi punim plućima

“Zrakoplov je već bio krenuo i dok se kretao prema dijelu piste za polijetanje, odjednom se zaustavio. Prva obavijest pilota bila je da je došlo do tehničkih problema i da moraju stati. Policajci su ušli u prednji dio i nakon kratkog razgovora uputili se nazad, gdje se ovaj bio zaključao.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Iskusni novinar, koji godinama izvještava iz Cannesa, stišava euforiju: Ovo je prava istina o nagradi koju je dobio Nebojša Slijepčević

U avionu je nastala strka, svi su htjeli vidjeti što se dešava, pa se nije moglo dobro uočiti jesu li policajci nasilno ušli u WC ili se taj putnik sam predao. Svakako, trojica policajaca su ga s lisicama na rukama preko piste odveli u zgradu aerodroma”, ispričao je jedan od putnika.

Foto: Pixabay