EKSKLUZIVNO: Ćiro Blažević tvrdi da je po cjepivo išao u Srbiju. To nije istina, najvjerojatnije je cijepljen u Zaraznoj

EKSKLUZIVNO: Ćiro Blažević tvrdi da je po cjepivo išao u Srbiju. To nije istina, najvjerojatnije je cijepljen u Zaraznoj

Popularni trener Miroslav Ćiro Blažević je izjavio za 24 sata da se cijepio u Srbiji ruskim cjepivom Sputnik.

– Nisam se ugurao preko reda, ne želim! Da jesam, sad bi mi ti je…a mater!, smije se bivši naš izbornik, otkrivajući da se cijepiti išao, ali u Srbiju. Uzeo je Sputnik V.

– Lijepo sam tamo otišao kad sam već mogao, i mogu ti reći, svakoga dana kad se pogledam u ogledalo, sve si više sličim na Putina! Raste ta lijepa plava kosa, baš je krasna, još samo da izvježbam njegov pogled, i to je to!, šali se Blažević nakon što je u Srbiji prije desetak dana, kaže, dobio rusko cjepivo. Još je dodao da neće ići po drugu dozu jer su Rusi za njega smućkali Sputnika u samo jednoj dozi, pišu 24 sata,

Nazvali smo Ćiru Blaževića kako bismo provjerili kada je točno bio u Srbiji i gdje se cijepio. Nije nam želio otkriti kada je otišao ni kada se vratio iz Srbije. Samo je polušaljivo izjavio da se cijepio u Zemunu.

Izjave Ćire Blaževića imaju puno nelogičnosti pa ih treba uzeti s rezervom. Ono što je sasvim izvjesno da se popularni hrvatski trener cijepio jer se u posljednje vrijeme pojavljivao u javnosti bez maske. Do tada je disciplinirano slijedio upute Krunoslava Capaka i nije izlazio iz svoje kuće u Kraljevici.

Prije desetak dana se pojavio u javnosti s bivšim Severininim suprugom Milanom Popovićem kojega smo pitali zna li on nešto o cijepljenju  Ćire Blaževića u Srbiji.

“O tome ništa ne znam. Nismo razgovarali o tome”,  izjavio je za Teleskop Milan Popović. Na naše inzistiranje da bi vjerojatno znao nešto da je Ćiro išao u Srbiju po cjepivo, Popović je samo odgovorio de on ne zna ništa o tome.

Stoga se cijeli intervju Ćire Blaževića može shvatiti kao zametanje tragova, tim više što je Teleskop iz dobro obaviještenih izvora dobio informaciju da je popularni trener dolazio u Zaraznu i da je najvjerojatnije tamo dobio cjepivo.

“Ne mogu sa sigurnošću tvrditi da je cijepljen jer to nisam vidio, ali znam da je Ćiro Blažević dolazio u Zaraznu. Pretpostavljam da je i cijepljen u Zaraznoj”, izjavio je naš sugovornik. Pokušali smo komentar dobiti od ravnateljice Alemke Markotić, ali nam se ona nije javljala na telefon.