Imao je samo 16 godina: Preminuo mladi košarkaš nakon što se srušio na utakmici

Imao je samo 16 godina: Preminuo mladi košarkaš nakon što se srušio na utakmici

Riječku košarku pogodila je velika tragedija. Naime, Toni Vidović, 16-godišnji član Fiumen Sancti Vitija (FSV), umro je danas u jutarnjim satima, dva dana nakon što mu je pozlilo na utakmici koja se odigrala u četvrtak navečer. Mladom Riječaninu je pozlilo te se srušio dok je sjedio na klupi tijekom susreta Županijske lige juniora između FSV-a i Zameta u dvorani Osnovne škole Srdoči.

Nesretnog mladića pokušalo se spasiti reanimacijom, a nakon njih je u komi prevezen u KBC Rijeka. Nakon nešto manje od dva dana borbe izgubio je bitku za život. Uzrok smrti zasad nije poznat, očekuje se da će biti nakon temeljite obdukcije. Od mladog košarkaša oprostili su se iz kluba i Košarkaškog saveza Grada Rijeke na svojim društvenim mrežama, javlja Večernji list.

– Izražavamo najiskreniju sućut cijeloj obitelji Vidović i prijateljima kluba. Naše misli su s vama. Toni naš, zauvijek ćeš biti dio ekipe i s nama si u srcima i mislima. Ovo nije zbogom, samo doviđenja… Čuvali te anđeli  – objavili su iz riječkog FSV-a.

Foto: FSV