Kako izgleda veliki dobitak na slotovima kad se jednom složi na ekranu?

Kako izgleda veliki dobitak na slotovima kad se jednom složi na ekranu?

Nema sumnje, Hrvatsku je posljednjih godina uhvatila prava casino euforija. Više od stotinu tisuća igrača redovito iskušava znanje i sreću u domaćim internetskim kockarnicama, u nadi da će pretvoriti besplatne vrtnje i druge bonuse u značajan profit, a i zbog primamljivog progresivnog jackpota koji je već nekoliko puta isplaćen u milijunskim iznosima.

Upravo veliki dobitak je ono što posebno motivira igrače online casina i to je nešto što je učinilo slotove najpopularnijima među ponuđenim igrama, jer najsretnijima daju priliku doći do jackpota koji može zaista pozitivno utjecati na vašu svakodnevicu.

No, čak i ako ne zgrabite najveću moguću isplatu, svejedno će vas itekako razveseliti ako uvećate svoj ulog više od stotinu puta u samo jednoj vrtnji. Ako vam se to nikad nije dogodilo, evo nekoliko primjera kako to izgleda kad igraju ozbiljni igrači online casina…

5 Dazzling Hot

Klasični slotovi starog kova vrlo su popularni u Hrvatskoj, s pregršt voća te pokojim zvoncem, djetelinom i neizbježnom sedmicom, kao simbolom koji donosi najveće isplate.

Jedan takav slot zove se 5 Dazzling Hot koji se u našoj zemlji već pobrinuo za isplate u vrijednosti u stotinama tisuća kuna. Naime, postoje četiri razine jackpota na koje možete pucati kroz bonus igru, a do impresivnog dobitka možete doći i kroz uobičajene vrtnje.

Pa tako na ovom slotu kojeg je kreirao EGT Interactive nije nikakav problem povremeno uvećati svoj ulog čak 250 puta, pod uvjetom da se na isplatnoj liniji nađu četiri sedmice. Ako igrate s malo većom vrijednosti vašeg uloga tada vam se smiješi odličan dobitak, a ako to radite u Favbet casinu kao novi igrač na raspolaganju imate i besplatne vrtnje, što će vam dodatno olakšati dugoročnu strategiju igre…

Burning Hot

Postoji li išta bolje od četiri sedmice na vašem ekranu dok igrate svoj omiljeni slot? Da, postoji pet sedmica, jer uvećat će vaš dobitak na igri Burning Hot čak 600 puta!

Radi se o još jednom slotu tradicionalnog tipa kojeg je razvio EGT, tvrtka koja je u međuvremenu promijenila ime u Amusenet Interactive. Upravo na ovom slotu već je isplaćen jackpot u Hrvatskoj u vrijednosti 10 milijuna kuna u SuperSport casinu, kroz već spomenutu bonus igru koja nudi četiri razine jackpota, kakve imate i na igri 5 Dazzling Hot.

A tijekom uobičajenih vrtnji upravo pet sedmica predstavlja najveći mogući dobitak na ovom slotu od pet isplatnih linija, poznatom po visokoj volatilnosti. Bilo da igrate s visokim ulogom po okretaju ili nekim skromnijim, sedmice složene na ekranu donijet će vam fantastičan profit, a ne zaboravite da djetelina kao Wild simbol mijenja sve ostale pa može presuditi i biti karika koja vas vodi do impresivnog dobitka…

Book of Dead

Najpopularniji slot proizvođača Play’n GO poznat je po već spomenutom isplaćenom jackpotu od 20 milijuna kuna, a sa svojim značajkama duplanja uloga, kao i RTP-om 96.21% te visokom volatilnosti spada među one igre na kojima iskusni igrači traže svoj put do velikog dobitka.

Book of Dead je slot pri kojem su moguće crne serije u kojima baš ništa ne dobivate, ali kad jednom osvojite značajku besplatnih vrtnji moguće je zgrabiti zaista impresivan profit, pogotovo ako složite kombinaciju nekih od najjačih simbola na ekranu, poput plavog krilatog božanstva.

Tada je moguće ulog povećati za punih 750 puta, što će vas lansirati u orbitu i olakšati vam put do vrijednog profita, posebno ako ste uzeli nekakav bonus dobrodošlice kojeg nakon ovakve vrtnje nije problem reinvestirati punih 30 puta i svejedno završiti u značajnom plusu.