Marin Miletić oštro kritizirao ministra zdravstva: Šest Beroševih “smrtnih grijeha”

Marin Miletić oštro kritizirao ministra zdravstva: Šest Beroševih “smrtnih grijeha”

Zastupnik Marin Miletić oštro je kritizirao ministra zdravstva Vilija Beroša. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Velika pogreška Plenkovića (u COVID priči) je ministar Beroš. Potpuno pogubljeni Beroš od početka iritira svojim dvostrukim kriterijima, ponašenjem gdje je njemu dopušteno nešto što građanima nije. Beroš očigledno gura agendu cijepljenja pod svaku cijenu i tu je u udruženom pothvatu s Capakom. GRIJESI BEROŠA:

1️⃣ Negira potpuno nerazumski sve znanstvene činjenice o superiornosti imuno sustava građana koji su preboljeli COVID naspram cijepljenih.

2️⃣ Negira znanstvenu činjenicu da i cijepljeni PRENOSE virus i time direktno ugrožava rizične skupine u bolnicama i domovima

3️⃣ Ustraje u COVID potvrdama iako ne postoji niti jedan logični argument za navedeno

4️⃣ Ne brine o građanima i svim ostalim puno opasnijim i smrtonosnijim bolestima od virusa COVID-a

5️⃣ Ustraje na testiranjima iako je poznato i dokazano da nemaju smisla jer i oni testirani i cijepljeni prenose virus (https://nypost.com/…/five-passengers-on-first-post…/)

6️⃣ Pogoduje teškom bogaćenju sustava i tvrtki na PCR i antigenskim testovima https://stampar.hr/…/biljeske_uz_gfi_2020%20%281%29.pdfhttps://www.zzjzpgz.hr/…/izvjestaj%20o%20prihodima%20i…https://nzjz-split.hr/…/uploads/2021/04/2020biljeskeFI.pdfhttps://www.zzjziz.hr/index.php?id=110&no_cache=1➡️ slobodno nadopunite u komentarima”, ističe Miletić.

Foto: Hina

Facebook Comments