Miša Grof iznio jezive optužbe na račun Nikoline: Htjela je ući u stan i uzeti novac i nakit

Miša Grof iznio jezive optužbe na račun Nikoline: Htjela je ući u stan i uzeti novac i nakit

Otac Vidoje Ristovića, Viktor, poznatiji kao Miša Grof, ponovo se oglasio za medije i iznio jezive optužbe na račun Nikoline Pišek.

Na početku razgovora objasnio kako je saznao da je Vidoje Ristović mrtav, javlja Blic.

-Nisam nikako. Evo 7. će biti dva mjeseca kako sam izgubio sina. Imao sam samo njega i na vrlo neobičan način je on otišao, iznenada… Javila mi se neka dama i rekla: “Mišo, htjela sam da vam izjavim sućut, Vidoje je mrtav”. Zamislite ja sam mislio neumjesna šala – priča na početku Miša Grof i dodaje:

-Ja ne znam tko je ona. Ne znam ni da je prijateljica mog sina. Ne znam ni da li je maserka. Ona mi je dala adresu na Crvenom krstu kad mi je javila. Ja sam zvao taksi, otišao tamo. Kuća je bila puna policije i ta dama koja je na sve sličila. Bilo je strašno. On je bio čovjek od ukusa. Ta žena nije sličila ni na što. To je bilo strašno. Nikad je poslije toga nisam zvao. Neki novinari su mi rekli da su je tražili… Ja ne znam otkud on tamo. Ja sam bio blizak sa svojim sinom. Znao sam neku osobu kod koje je išao na masažu. Kad sam ušao tamo, vidio sam veliki francuski krevet, nije bilo stola za masažu. Bile su neke sprave, uređaji i puno policije. Vidoje je ležao poprečno na tom krevetu golog grudnog koša, a dolje pokriven. Nikad mi nije bio ljepši… Ja nisam mogao vjeruovati što vidim. Rečeno mi je da ću dobiti nalaz obdukcije na kuću, ali nisam dobio. On nikad nije imao problema sa srcem. On je trenirao, plivao, u stanu ima silne sprave. Točno je da se posljednej vrijeme ugojio i volio je navečer kasno pojesti dobro. On se meni žalio da je morao puno novca slati preko banaka da se kuća završi – govori Miša i nastavlja:

-Poslije smrti moga sina, prijatelji su mi rekli dosta stvari koje nisu htjeli ranije. Da su Nikolina i Vidoje imali neki incident tamo. Plaćao je sve za njenih pet psića… Vidim kako ga žali sada, u crvenoj haljini pozira. Kada sam joj javio da je Vidoje mrtav, ona je sutradan došla u Beograd i htjela je odmah ući u stan. Ja sam rekao da kod nas pravoslavaca nije običaj da se prvih 40 dana uđe u taj stan. Kasnije sam shvatio zašto je ona htjela ući u stan, jer su mi prijatelji skrenuli pažnju da je on imao 60.000 eura u kešu i komplet nakit u tom stanu i da je zato htjela ući unutra. Bio je i njen nakit koji košta oko 260.000 eura, a koji je nestao. Ona ga je uzela.

Vidoje iznajmi jahtu, plati sve, a ona dovede desetak zgodnih momaka. Svašta je pravila o njegovom trošku. Ona je iz stana htjela da iznese dnevnike u koje je on sve zapisivao. Tu su bile četiri knjige gdje je on pisao sve o njihovom odnosu. Starijoj kćeri Nikolininoj je platio školovanje i slao joj novac u London. Sve uplatnice imam – priča on i dodaje:

-Vidoje je bio još na obdukciji kada je ona meni rekla: “Mišo, Vidoje bi strašno volio da završim kuću”. Tražila mi je pare da se završi sve. Kazala je da je naručila sve i da se mora platiti. Posljednje dvije godine, on je spavao u hotelu, a ona u stanu od 200 kvadrata. Nije bilo mjesta za njega. Imam razgovore gdje ona kaže: “Je li si uplatio?”. On kaže: “Ne mogu preko te banke, sutra ću”. A ona kaže: “Ok, javi čim uplatiš”. Šest mjeseci je nosila crninu kad joj je pas umro, a sad je poslije mjesec i po dana skinula. Sad je vesela udovica. Dokazi su svi kod advokata u sefu. Ja lud nisam. Ona je žena za liječenje. Nju treba liječiti, ima klinika u Hrvatskoj. Ona ima predivno dijete , moja unuka je čarolija. Dovela je dijete na sprovod. Dijete od šest godina, to je bilo strašno. Starija unuka dođe ovdje svaki dan i u kontaktu sam s njegovom prvom suprugom. Svaki dan mi Matea dođe ovdje da vidi kako sam. Nikolina me zvala prije sedam dana i rekla mi: “Vi mene mrzite”. Ja sam joj rekao: “Ti si mi ubila dijete”. Kakva je to nastrana ljubav. Samo pare je uzimala. 50.000 eura košta narukvica koju joj je kupio – zaključuje Miša Grof