Miša Grof ljutit na snahu: Nikolina Pišek odgovorila primitivnom svekru koji je vrijeđa po srpskim medijima

Miša Grof ljutit na snahu: Nikolina Pišek odgovorila primitivnom svekru koji je vrijeđa po srpskim medijima

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek (46) prije mjesec i pol dana ostala je bez supruga Vidoja Ristovića koji je iznenada preminuo u 44. godini života. Najteže dane dodatno joj otežava sukob sa svekrom Viktorom Ristovićem, znanim i pod nadimkom Miša Grof, koji ne bira riječi kada govori o Nikolini u medijima. Miša je, prema pisanju srpskih medija, bio poprilično ljut na Nikolinu jer je ona, kako je rekao srpskim medijima, odmah poslije Vidojeve smrti od njega tražila novac, prepirali su se oko nasljedstva i htjela je rasprodati Vidojeve umjetnine.

– Nikolina je jedna bolesna žena. Ta žena je ponovo došla u Beograd samo zbog novca. Došla je da završi kuću, nije ona došla da da pomen 40 dana mom sinu. Bitno joj je bilo samo da se kuća na kojoj su radili završi. Pričala je da bi Vidoje samo to htio najviše na svijetu. Bitno je samo da se troši, kakve veze ima što je Vidoje umro. Prva Vidojeva supruga Lana je čarolija od žene. Obilazi me, a Nikolina je samo vuče za rukav da joj pravi društvo. Što drugo da radi ovdje kad dođe u Beograd – kazao je Miša ranije za Republiku, javlja Večernji list.

Istupe oca svog preminulog supruga Vidoja sada je za Kurir prokomentirala i sama Nikolina. – Sa žaljenjem razumijem oca kojemu je bol pomutila razum. Sramim se umjesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo obitelji i svog pokojnog sina, niti svoje osobno dostojanstvo. Mogao bi Viktor pokušati biti dobar deda za obje svoje unuke. Od njega ne očekujem ništa osim da ispoštuje zakon koji je vrlo jasan. Ovo što on radi nije pitanje samo kršenja zakona nego i dobrog odgoja i elementarnih civilizacijskih normi – rekla je Nikolina za Kurir.

Voditeljica se nakon smrti supruga povukla iz javnosti, a u četvrtak se dužom objavom oglasila na društvenim mrežama i osvrnula na sve što se događa u posljednje vrijeme. – Dogodi se život, nitko te ne pita. Zastane dah i vrijeme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, sasvim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te netko iz svega toga probuditi. Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili obitelj zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili sretni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu riječ, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao djeca svakom novom zajedničkom iskustvu. Obamreš jer tvog oslonca više nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dijete, našu djecu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja ali tvoj. Jer pobjeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće – napisala je na društvenim mrežama Nikolina.


Podsjetimo, Vidoje Ristović preminuo je 8. svibnja svibnja, a nalazi obdukcije i kemijsko-toksikološke analize utvrdili su da je smrt nastupila uslijed upale srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog podrijetla.