Mostovac analizirao Tomaševića i možemovce: Čim je Bandić umro, oni su “izmislili” novog neprijatelja

Mostovac analizirao Tomaševića i možemovce: Čim je Bandić umro, oni su “izmislili” novog neprijatelja

Zastupnik Mosta u Zagrebačkoj skupštini analizirao je vladavinu gradonačelnika Tomaševića i njegove platforme Možemo.

“Smrću Milana Bandića politička platforma Možemo izgubila je svog protivnika na kojem je gradila svoju političku karijeru.Zbog toga je trebala naći nešto što joj donosi političke bodove, nekog novog političkog neprijatelja kojeg nitko ne voli.Pronašla ga je u majkama odgojiteljicima!

Danima se dehumaniziralo te žene u javnom diskursu kao najveće uhljebe, kao stroj za rađanje Bandićevog okota kako su ih zvali.Kao primitivne krezube žene koje piju kave i dobivaju novac za to, a za djecu se ne brinu!Namirisali su da većina građana ne podržava mjeru i već godinu dana samo pričaju o tome.Računaju da će njihovi glasači oprostiti smrad smeća, najnovije Tesle u garažama čelnika Holdinga, tramvaje i buseve koji nikad rjeđe nisu vozili…jer za sve su krive majke odgojiteljice.

Da nema njih, Zagreb bi riješio otpad, cijevi ne bi pucale i Zagreb bi bio novi Beč. Više nije kriv Bandić, krive su one.Da je količina mržnje koju su one pretrpjele preko društvenih mreža zadnjih godinu dana bili usmjerena prema nekoj drugoj skupini, manjini ili LGBT zajednici; cijela država i sve nevladine institucije bi se digle.

Ovako ništa jer one su krive za sve. I dok platforma Možemo svaki tjedan govore o majkama odgojiteljicima nikog ne zanima dug Plinare opskrbe od 560 milijuna kn za godinu dana vladanja platforme Možemo! Nikoga ne zanima novih 300 milijuna kn zaduživanja grada Zagreba! Nikog ne zanima to da su cijene komunalnih usluga pred rekordnim poskupljenjem!Jer da nema majki odgojiteljica ne bi bilo problema”, ističe Sladoljev.

Foto: Hina