Nikola Grmoja nezadovoljan: Plenković i Jandroković se služe jeftinim trikovima

Nikola Grmoja nezadovoljan: Plenković i Jandroković se služe jeftinim trikovima

Nikola Grmoja upozorava da premijer Andrej Plenković ne želi doći na Antikorupcijsko vijeće.

“Još 10. listopada 2022. uputio sam službene pozive za sjednicu Antikorupcijskog vijeća za 18. listopada 2022., ( sutra s početkom u 11 sati ) na kojoj bismo proveli saslušanja članova Uprave INA-e i predsjednika Vlade Plenkovića i bivšeg ministra Ćorića.

Kako bi pokušali što više medijskog prostora i fokusa javnosti oduzeti tom saslušanju Plenković i Jandroković su u petak popodne, poslali dnevni red rasprava u Saboru prema kojem, vidi čuda, u utorak u Sabor dolazi predsjednik Vlade podnijeti izvješće o radu Vlade i to u vremenu saslušanja na Antikorupcijskom vijeću.

Ovakvi potezi samo pokazuju koliko su očajni i prozirni, a o razini očaja i jada smo mogli svjedočiti i ovog vikenda kada je HDZ objavio niz jeftinih i smiješnih objava usmjerenih protiv Mosta i mene osobno. S istinom će se Plenković i njegova klika kad tad morati suočiti. Ovakvi bijedni manevri iz nemoći susret s istinom možda mogu malo odgoditi ili usporiti proces njihove demontaže, ali ga ne mogu zaustaviti.

Nadam se da ćemo sutra dobiti dodatne informacije o načinu upravljanja INA-om i potezima koji su doveli do bujanja kriminala u INA-i, ali i predaji hrvatske nafte mađarskim rafinerijama i gašenju sisačke rafinerije! Nastavljamo ozbiljno, fokusirano i odlučno u zaštititi interesa hrvatskih građana”, ističe Nikola Grmoja.

Foto: Hina