Operiran Vladimir Šeks: “Nije istina ono što su pisali neki mediji”

Operiran Vladimir Šeks: “Nije istina ono što su pisali neki mediji”

Vladimir Šeks, predsjednik Nacionalnog odbora Zajednice utemeljitelja HDZ-a Dr. Franjo Tuđman, bio je unaprijed dogovorenoj operaciji.

Vladimir Šeks bio je na unaprijed dogovorenoj operaciji. Ugrađen mu je stent jer je imao problema sa suženjem krvnih žila. Dobro je i stabilno i u petak bi trebao izaći iz bolnice, doznaje DNEVNIK.hr.

“Nije imao moždani udar kako su pisali neki mediji”, tvrde dobro upućeni izvori bliski Šeksu.

Nacional je objavio da je Šeks danas bio na hitnoj operaciji. Tri neovisna izvora bliska obitelji rekla su za nacional.hr da je Šeks imao moždani udar, vjerojatno blaži, a četvrti sugovornik blizak obitelji kaže da je Šeks na operaciji zbog ugradnje stenta.

Vladimir Šeks rođen je u Osijeku 1.1.1943. godine. Član je Hrvatske demokratske zajednice, a ujedno je i jedan od osnivača ove političke stranke.

Šeks je u jako dobrim odnosima s Andrejom Plenkovićem i jako je zaslužan za njegov dolazak na čelo HDZ-a.

Vladimir Šeks je nedavno komentirao potez predsjednika Zorana Milanovića koji je najavio da se kandidira na SDP-ovoj listi za Sabor te da želi biti premijer.

– Gadi mi se, on i njegovo ponašanje, igra ulogu dvorske lude. Ali ništa mu to neće proći, neće mu to proći – ponavljao je Šeks. Na upit zašto je u to toliko siguran, uzvratio je:

– Zato što je to protuustavni nasrtaj na ustavni poredak. On, kao predsjednik, ne može biti kandidat i to je stajalište svakog ustavnopravnog eksperta. Neka podnese ostavku i kandidara se – poručio mu je Šeks.

Foto: Hina