Sada su se javili i masoni Velike lože Austrije: Evo što kažu o tvrdnjama ubojice

Sada su se javili i masoni Velike lože Austrije: Evo što kažu o tvrdnjama ubojice

Jedan dan nakon nezapamćene tragedije u Zagrebu, nakon što je policija otkrila da je 56-godišnji Austrijanac Harald Kopitz ubio svojih troje djece u svom stanu, austrijski mediji prenose očitovanje vrhovne masonske organizacije iz njegove domovine, Velike lože Austrije:
“On nema ništa niti je ikada išta imao s austrijskim slobodnim zidarstvom.”

Razlog za reagiranje Velike lože Austrije bilo je to što je otac osumnjičen za besprimjerni zločin nad svojom djecom, osim što je za svoje zlodjelo optuživao svoju bivšu suprugu, svoj financijski slom, optužio i svoju navodnu “braću”, kako ih je nazvao, masone, javlja RTL. ja

Nakon nekoliko neslužbenih reakcija iz masonskih krugova, Velika loža Austrije danas se i službeno očitovala:

“Velika loža Austrije ističe činjenicu da taj čovjek nije niti je bio član bilo koje od njezinih loža.

Heute je tome dodao i neslužbene komentare iz masonskih krugova da je 56-godišnjak, kojega još uvijek liječe u KB Sestre milosrdnice u Zagrebu od posljedica neuspjelog pokušaja samoubojstva nakon ubojstva djece, da je on naprosto iskoristio izraz kojega slobodni zidari inače koriste međusobno.

Ili, navode i takvu mogućnost, da se smatra članom neke potpuno nepriznate organizacije. Velika loža Austrije, u svakom slučaju, navodi da o članstvu tog čovjeka u njihovoj organizaciji apsolutno nema govora.

Podsjetimo, ubojica je na Facebooku napisao.

“Zbogom svima! Otići ću, kako više ne mogu. Ljubav mog života napustila me je jer je moja bivša žena, Dajana Kopitz, bila jako loša prema njoj, a nemam novca. Sve sto sam probao zadnjih 1 1/2 godina me nije vratilo na posao a ni braca iz masonske loze kao sto su Vladimir Par, Zlatko Knesovic i Domagoj Vukovic nisu htjeli pomoci, cak ni telefon na kraju …Samo moji najbolji prijatelji Manfred i Roland i moj brat Helmut su mi pomogli koliko su mogli.Ali sada sam na kraju! Dakle, zbogom,, napisao je Harald K. na svom profilu oko ponoći”, poručio je ubojica.

Na slici: Ilustracija

Foto: Wikipedia