Srpski Kurir primitivno napao Zorana Šprajca: Ispričao je vic o geju Vučiću i lezbi Ani Brnabić

Srpski Kurir primitivno napao Zorana Šprajca: Ispričao je vic o geju Vučiću i lezbi  Ani Brnabić

Zoran Šprajc, koji se svojevremeno odrekao srpskog prezimena Jovanović, inače voditelj hrvatske televizije RTL u njemačkom vlasništvu, završio je sinoćnu emisiju “RTL Direkt” više nego neumjesnim vicem na račun Srbije, predsjednika i premijerke – Aleksandra Vučića i Ane Brnabić.

Za kraj, da budemo potpuno politički nekorektni, jedan vic – rekao je Šprajc i dodao: – Znate li što rade dva geja? Vode ljubav. Znate li što rade dvije lezbe? Isto, vode ljubav. A što rade gej i lezba? Vode Srbiju! Odmah potom umontirao je sa snimak hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića kako se smije, piše srski Kurir.

Prije samog vica naglasio je da ipak mora popijti i čašu vode.
Podsjetimo, Zoran Šprajc nekada se prezivao Jovanović, ali je po punoljetstvu očevo srpsko prezime zamijenio majčinim Šprajc jer, kako se može pročitati na internetu, nikad nije živo s ocem koji je napustio njega i majku. Rođen je u Slavonskom Brodu 1968, oženjen je Lidijom i ima troje djece – kćerku i dva sina. Poznat je po neprimjerenim i priprostim komentarima kojima obično završava vesti koje čita a zbog kojih je bio suspendiran na TV i bila mu je smanjivana plaća, piše Kurir.

Foto: N1