Sve prijavio policiji: HDZ-ovac ulovio kandidatkinju Možemo kako trga plakate

Sve prijavio policiji: HDZ-ovac ulovio kandidatkinju Možemo kako trga plakate

Nositeljica stranke Možemo za Mjesni odbor Trnjanska Savica Frana Laća trgala je jutros na zagrebačkoj Savici trga plakate političkih stranaka, ispričao nam je Šime Kovač (33), inače član HDZ-a, koji je pozvao policiju, ali i snimio incident.

-Sjedio i pio kavu u kafiću i vidio dotičnu gospođu kako trga sve plakate – kazao nam Kovač dodavši kako su plakati bili udaljeni 50 metara od biračkog mjesta i da je trgala plakate svih opcija od HDZ-a pa do nezavisnih. – Zamolio sam je prestane i da to nije u redu. No, ona je nastavila. Nazvao sam policiju i zamolio da ih pričeka. Međutim, ona je počela brzo hodati i udaljavati se. Policija ju je brzo dostigla. Kršila je sve standarde i pravila pristojnog ponašanja- nadometnuo je Kovač koji je, inače, drugi na listi za vijeće gradskih četvrti Trnje, javlja Večernji list.

Kazao nam je kako se incident dogodio u ulici Vladimira Ružnjaka u neposrednoj blizini Osnovne škole Jure Kaštelan.

Zagrebačka policija potvrdila nam je da su u 9:10 dobili dojavu da se u ulici Vladimira Ružnjaka nalazi ženska osoba koja trga plakate. – Izašli smo na teren i utvrdili kako nema elemenata prekršaja i kaznenog djela iz domene policije – kazali su nam.

Foto: Hina